Düzenli Evimiz & Hayatımız

Viral enfeksiyonda antibiyotik kullanılıyor muydu ya ben mi karıştırdım. 6. Hastalık ateşli bir hastalık 3 gün ateş 3 gün döküntü oluyor ama kusma olmamıştı onda bizde hiç kandan belli oluyor
Kusması durmuyor canım onun için verdi bahsettiğin gibiyse 6. Hastalık değil döküntü olmadı hiç sadece gözleri dudağı şişti bir gün alerji iğnesi olunca geçti

Geçmiş olsun süpürge en kısa zamanda toplanır inş. Antibiyotik 3 güne etkisini gösterir :/

Yıkadığım çamaşırları topladım katladım yerine koydum
Bavul hazırladım
Sonra dışarı çıkmam gerekti kızımla beraber çıktık ne olduysa ondan sonra oldu baş ağrım felaket şekildeydi böyle olunca ablama gittim eşimi de iş çıkışı oraya çağırdım Yemek yapamadım ablamda yedik resmen otlandım
İlaç da kesmedi :/ limonlu su içtim duş aldım daha iyiyim uykumda kaçtı.

Anladım balım Allah acil şifa versin Çocuk hasta olunca anne de pert oluyor Allah sana da kolaylık versin

Kusması durmuyor canım onun için verdi bahsettiğin gibiyse 6. Hastalık değil döküntü olmadı hiç sadece gözleri dudağı şişti bir gün alerji iğnesi olunca geçti
Kusma olunca biz yumurta yakası yaparız eğer midesini üşüttüyse anında alır canım. Yağsız tuzsuz yumurta kavrulup ılık halde karnına sarılıyor yapmak istersen

Allahım acil şifalar versin inşallah. Ortalık hastalığı var çocuklar da muhtemelen ondan oldu minik kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…