- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kusması durmuyor canım onun için verdi bahsettiğin gibiyse 6. Hastalık değil döküntü olmadı hiç sadece gözleri dudağı şişti bir gün alerji iğnesi olunca geçtiViral enfeksiyonda antibiyotik kullanılıyor muydu ya ben mi karıştırdım. 6. Hastalık ateşli bir hastalık 3 gün ateş 3 gün döküntü oluyor ama kusma olmamıştı onda bizde hiç kandan belli oluyor
Çok iyi fikir. Bonusum böğünlerde iyi fikirlerin havada uçuşuyorÖperiz falan yaparız bişeyler ona
Geçmiş olsun süpürgeGeldik canım köydeyiz kızım hasta kusma ishal vardı cuma günü Cumartesi günü bir şeyi yoktu ateşlenmeye başladı alerji gibi gözü dudağı filan şişti bugün de ateşi yok kusması var yine kusma engelleyici iğne vurdurduk antibiyotik filan verdi bakalım inşallah toparlanır
Yıkadığım çamaşırları topladım katladım yerine koydumYaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
1 makine çamaşır yıkadım astım
Diğer makine çalışıyor
Yapacaklarım
Yemek
Bavul hazırlamak ayıptır söylemesi bende bayramı köyde geçireceğim deJES
Anladım balımKuzum hastalığı kendi evimizde başladı dün akşam köye geldik ki hazır su içiriyoruz iştah filan yok hiç bir şey yemedi daha Burda yediklerini de çıkardım ben de evde arıtma kullanıyorum yemeğe çaya içmeye
Kusma olunca biz yumurta yakası yaparız eğer midesini üşüttüyse anında alır canım. Yağsız tuzsuz yumurta kavrulup ılık halde karnına sarılıyor yapmak istersenKusması durmuyor canım onun için verdi bahsettiğin gibiyse 6. Hastalık değil döküntü olmadı hiç sadece gözleri dudağı şişti bir gün alerji iğnesi olunca geçti
Tam kıskanıyordum ki
Bu koca yürekli insanin mesajını gördümÖperiz falan yaparız bişeyler ona
Kendi de uçacak yakında. Mübarek zat maşallahÇok iyi fikir. Bonusum böğünlerde iyi fikirlerin havada uçuşuyor
Allahım acil şifalar versin inşallah.Kusması durmuyor canım onun için verdi bahsettiğin gibiyse 6. Hastalık değil döküntü olmadı hiç sadece gözleri dudağı şişti bir gün alerji iğnesi olunca geçti
Kızlar bugün düne göre 2 derece daha yüksek olacak. Haberiniz ola.
O zaman öbüşelim sünnettirMaşallah her sabah neşe katıyorsun hayata ve hayatıma
O zaman öbüşelim sünnettir
Arefe bugün caiz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?