Bayıldımmmmm bu nasıl renk yaaaa
Hemde çooook
Yemin ederim motivasyon on numara helal olsunBence 1 saatte silerim 5 camı
20 dk da balkon desem düz hesap 1,5 saate çayı koyarım inşeallah
Aç ayı oynamaz dimi önce garnımı mı doyurumYemin ederim motivasyon on numara helal olsunmaşallahhh
Ne yicenAç ayı oynamaz dimi önce garnımı mı doyurum
Ne yicen
Karışık yap araya da pul biber serp sonra söğüş yap suyuna tostu bandırUzun uğraşamam şu an bi tost yaparım bahsettikçe içim gıy gıy
Şarküteri yohtur sade tost yiyeceğim sen ne yedinKarışık yap araya da pul biber serp sonra söğüş yap suyuna tostu bandır
Patates kızarttım az da sosis vardı. Simit aldık. Gerisi klasik kahvaltılık işteŞarküteri yohtur sade tost yiyeceğim sen ne yedin
Patates kızarttım az da sosis vardı. Simit aldık. Gerisi klasik kahvaltılık işte
Ben zAten pis şeyleri mideye doldurmak için yaratıldım sankiO pis şeyleri ne biçim seviyorum ya böyle kıvırıp salam yiyeyim falan
Gerçekten bende bir cenabetlik var bacılar.Dün sipariş verdim 2. defa vantilatör kapıya gelir dedim, adam geldi vantilatör yok unutmuş. Bende bir günüm zaten çöp oldu diye iade istedim. Ama anam ağladı sıcaktan. Olacak gibi değil Nego nun dediği vantilatör ü almaya gönderdim bizimkini BİM’e. İnşallah kalmıştır. Bitmemiştir diye dua ediyorum bildiğiniz
Pahalı ya ben orta halli birşey istiyorum yoksa 500-600 veremem bi vantilatöre değmez. Zaten 1-2 yıla klima her eve zorunlu olacak. Onu alırızBauhause 8 bçkta açılıyo oralardan mı alsanız ya kötü olmuş tüh
Sen hemin daha erimedin miKızlar bugün düne göre 2 derece daha yüksek olacak. Haberiniz ola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?