Bak gördün mü kârdasınızKızlar almış vantilatör BİM’den geliyor gönlümün efendisi
Nego bu senin dediğin bu Cuma gelenden kalmamış aynı markanın üst modelini almış. Diğeri olsa da almazdım 45 watt az filan birşeyler dediVardır bir hayır de,bimde ki daha ucuz hem
Bak gördün mü kârdasınız
Helal olsun eşine teyze kalkanını yarıp alabilmiş
Hayırlı olsun
10 küsür yıldır kullanıyorum ben iyi çıktı.Aynı marka mı bilmiyorum tabi.Nego bu senin dediğin bu Cuma gelenden kalmamış aynı markanın üst modelini almış. Diğeri olsa da almazdım 45 watt az filan birşeyler dedi80 Watt almış depoda son 1tane kalmış 10 şubeden. Valla gelde neyle olursa gel dedim bende
10 yılsa senin başkadır. Bana yazsana markasını sizinkini ???10 küsür yıldır kullanıyorum ben iyi çıktı.Aynı marka mı bilmiyorum tabi.
Nasibiniz bekliyormuş3. Sıradaydım kafamı uzattığım gibi kasiyer kıza vantilatör için aramıştım dedim dayının biri de arkadan bize de ayırın demişkalan son bitaneyi aldı geliyor
Mıdea rubenis10 yılsa senin başkadır. Bana yazsana markasını sizinkini ???
Tamam işte rubenis efso zaten. Bizim ki dijitsu. Bim yeniliyor markaları. Bakalım inşallah bizim de uzun ömürlü olurMıdea rubenis
Heyrini gör inşallah gözün aydın.Tamam işte rubenis efso zaten. Bizim ki dijitsu. Bim yeniliyor markaları. Bakalım inşallah bizim de uzun ömürlü olur
Bi de buzdolabının içini sildimBu saate kadar sadece balkon yıkadım. Kısa programda iki makine çamaşır yıkadım 2.yi şimdi asacağım. Evi süpürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?