Günaydın kızlaaaar günaydın negooooooGünaydınEki Görüntüle 2893841
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Günaydın negoo günaydın kızlarGünaydınEki Görüntüle 2893841
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Hasta mısın canını sıkan birşey mi var canımGünaydın kızlarherkes için hayır ve mutluluk dolu bir gun olsun bugün inşallah.
Dün bir anda çok halsizlestim, anca yemek yapabildim, eşim eve gelir gelmez yattım telefonu elime almadım. Yaşam enerjim gitmiş gibi hissediyorum çok yorgunum
Tansiyonun, şekerin normal mi canım benim sıcak havalarda düşük olan tansiyon şekerim iyice düşer kayınvalidemin tabiriyle bez gibi olurum hiç bir şey yapamamGünaydın kızlarherkes için hayır ve mutluluk dolu bir gun olsun bugün inşallah.
Dün bir anda çok halsizlestim, anca yemek yapabildim, eşim eve gelir gelmez yattım telefonu elime almadım. Yaşam enerjim gitmiş gibi hissediyorum çok yorgunum
Çocuk çok huysuz canım hafta başından beri.. ne işlere bakabiliyorum ne eve bakabiliyorum, mesaim çocuk bakmakla geçiyor yani, ona çok canım sıkılıyorHasta mısın canını sıkan birşey mi var canım
Toparlanır inşallah canım çocuğun hastalığı insanı kendi hastalığından daha çok zorluyor vallaÇocuk çok huysuz canım hafta başından beri.. ne işlere bakabiliyorum ne eve bakabiliyorum, mesaim çocuk bakmakla geçiyor yani, ona çok canım sıkılıyor
Evat benim bacaama benziyomalipina senin yüzünden resimlere kusur buluyorum sende burda çizgili bijama giymiş kalın bi bacak görüyomusun?
Eki Görüntüle 2893746
Şekerim yok canim normalde, muhtemelen dediğin gibi hava sıcak da olunca iyice yorgun hissediyorum. Dün sabah baş dönmesi bir başladı öğlene kadar anca geçti. Çocukla doktora da gitmek istemiyorum pandemi döneminde. İşte moral bozukluguna verip gecistiriyorumTansiyonun, şekerin normal mi canım benim sıcak havalarda düşük olan tansiyon şekerim iyice düşer kayınvalidemin tabiriyle bez gibi olurum hiç bir şey yapamam
Yorgunluk sıkıntı da modunu düşürmüş canım yemene içmene dikkat et bari çok yorulma dinlenmeye uyumaya fırsat bulmaya çalış bariŞekerim yok canim normalde, muhtemelen dediğin gibi hava sıcak da olunca iyice yorgun hissediyorum. Dün sabah baş dönmesi bir başladı öğlene kadar anca geçti. Çocukla doktora da gitmek istemiyorum pandemi döneminde. İşte moral bozukluguna verip gecistiriyorum
Kan değerlerine baktırdın mı yakın zamanda? B12,d vitamini,demir eksikliği böyle yorgunluk,mutsuzluk depresif hallere sebep olabiliyor.Günaydın kızlarherkes için hayır ve mutluluk dolu bir gun olsun bugün inşallah.
Nasıl rahatladım var yaaaa sepet bomboşDarısı başıma
Kilitleyebildin miBenim de var yapacam mıteldekilerde kurusun da adama kilitleyeyim şansına öyle de serin bi hava var kesin kurumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?