Yedin biberleri patatesleri birde eğlence istiyon heeeekes bunları
Çok datlu olduğum için herkes öpmek istiyorKim kimi öpüyor la benden habersiz
Noldu Bonusim:)Vay anasını
Gel hele gel nereye
güleyim de spor olsun banaYedin biberleri patatesleri birde eğlence istiyon heeee
Dün eve girer girmez epeyce bi yıkandım çok kötüydü yaYok direkt kalmış zaten kıyamam
Aklan paklan evinde misler gibi canım
Gelmiş geçmiş olsun
Valla bence de fazlasıyla hak ettin, şımart biraz Negoo hanımıÜtünün suyu bitti mola verdim.Kendime kıyak geçtim gün tabağı hazırladım birde çay,canım kendim
Darısı başımaÜtüm bitti
Benim de var yapacam mıÜtüm bitti
Bonus ey kurbaney ey misin ? Hacım bugün az uyudun kahveyi mi çok kaçırdın gözüm ?çocuklar mı feleğini şaşırttı ?malipina senin yüzünden resimlere kusur buluyorum sende burda çizgili bijama giymiş kalın bi bacak görüyomusun?
Eki Görüntüle 2893746
Koltuğun minderine bi bak heleBonus ey kurbaney ey misin ? Hacım bugün az uyudun kahveyi mi çok kaçırdın gözüm ?çocuklar mı feleğini şaşırttı ?
Benim bacağıma benzemesi dışında sıkıntı yokKoltuğun minderine bi bak hele
Amin canımHaberlere baktım göğsüm ağrıyo şimdi devamına bakamadım daha Allah korktuğumuza uğratmasın.
Ben bakamadım covidmi başka birşeymi artık korkuyorum bakmayaHaberlere baktım göğsüm ağrıyo şimdi devamına bakamadım daha Allah korktuğumuza uğratmasın.
Yangınlar, covidin yeniden yükselişiBen bakamadım covidmi başka birşeymi artık korkuyorum bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?