Yeni yapıyorum kahveyi, oturuyorum ya ev toplu süpürülecek de dursun az dahaben de o sırada neskuikli süt yaptım negom
şimdi toz alcam, sen napiyon:)
Ne okuyorsun negoo alışkanlıkların gücüne başladım ben ama çok kalın yanına bi roman sıkıştırmak istiyorumYeni yapıyorum kahveyi, oturuyorum ya ev toplu süpürülecek de dursun az daha
Kitabımı bitirmek istiyorum bugün
Puuu imama bak senÜstteki mesajı yazarken elimde çokoprens vardı
Cengiz Aytmatov Beyaz GemiNe okuyorsun negoo alışkanlıkların gücüne başladım ben ama çok kalın yanına bi roman sıkıştırmak istiyorumbi de storytele üye oldum iş yaparken de ordan dinliyorum
Yeni yapıyorum kahveyi, oturuyorum ya ev toplu süpürülecek de dursun az daha
Kitabımı bitirmek istiyorum bugün
Gündüz yenen değil işte gece yenen fenaAma ben en çok gündüz yiyorum ki
Bende bugün çokofrens yedim allahım bunlar nasıl işaretler böyleÜstteki mesajı yazarken elimde çokoprens vardı
Sende mi başganCengiz Aytmatov Beyaz Gemi
Allah tan onu sevmiyorum ama bir halley olsa yok dememBende bugün çokofrens yedim allahım bunlar nasıl işaretler böyle
O vardı onu yedim nimeti seçmem benAllah tan onu sevmiyorum ama bir halley olsa yok demem
Teyo cehennemlikO vardı onu yedim nimeti seçmem ben
Perşembe yaptım dip köşe.Benim ev yıkılıyordu bu gün kurtardım çok şükür. Koltukları falan çektim dip köşe süpürdüm sildim. Çamaşırlar kaldı katlanacak
Zaten son kullandığımuz uygulamada kalkıyormuşbugün senle bi denk getiremedik saatleri negom:)
ben de toz almaya diye kalktım bulaşık yıkayıp yemek koydum
kitap okumak istiyorum ben de ya. o bizim kullandığımız uygulama vardı ya. İngilizceyi çevrilmişti. o tekrar Türkçe olmuş. onu indirip kitap indirebilirsin negom:)
İngilizceyi çevrilmiştir bile listeye alıp indirdiklerin aynen duruyo:)
Yooo ben gece yemem halim fenaGündüz yenen değil işte gece yenen fena
Çokoprens ne ya onun için diyet mi bozulurBende bugün çokofrens yedim allahım bunlar nasıl işaretler böyle
Zaten son kullandığımuz uygulamada kalkıyormuşyeni uygulama yapmışlar
Sende mi derkenSende mi başgan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?