Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben de sürekli izlerim ama kitapları ilk defa okuyorum:) kitaplarla film farklı dendiği için:) kitapları okuduysan alırım bi dal spoi
Kitabını okuduysam filminden,filmini izlediysem de kitaptan tat alamıyorum..
Bu yüzden Fi yi izlememiştim..o zaman bol ekşınlı okumalar size

Kitabını okuduysam filminden,filmini izlediysem de kitaptan tat alamıyorum..
Bu yüzden Fi yi izlememiştim..o zaman bol ekşınlı okumalar size

teşekkür ederim :) benim için kitapları hep önde. filmi kitabından daha iyi olana rastlamadım daha:)

Saat 4ten beri oturmadım.bu evde hamamböcekleriyle uğraşıyorum bir aydır.minik minik heryerde.ilaçlıyorum gene çıkıyo ilaçlıyorum gene çıkıyo.bugün tepem attı,arkadaş da iyi bi ilaç vermişti dün,tüm dolapları indirdim önce ,bi güzel temizledim sonra başladım infaza.bissürü sarhoş böcekle cebelleştim.herşeyi baştan aşağı yıkadım pakladım.üstüne de keyif kurabiyesi yaptım aha şimdi oturdum daha

yaaaaa Allah bağışlasın ne güzel tabi Allah kolaylik da versin. hem maddi hem manevi aynı şeylere aynı anda ihtiyacı olan çocuklar büyük emek gerekir büyütürken
Allah razı olsun canım ❤ cümlemizin evladını inşallah evet baya zorluyor. Eskiden bebekken fiziksel olarak yorulurduk,şimdi ikiside :) azıcık fiziksel olan kısım hafifledi ama çok şükür.

Evi topladım
Mutfak pazar kahvaltılarında alıp başını gidiyor bende dip köşe mutfağı temizledim
Evi süpürdüm
Toz aldım
Komşuma kahve yaptım :)
Pazara gittik,aldıklarımı yerleştirdim
Meyve sebze yıkadım
Akşama yemek yapıp bir posta daha mutfakla uğtaştım
Alış verişe çıkıp geldik
Duş alıp oturdum birde çay demledim
Banyo wc kaldı birtek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…