Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego portmantoyu yakında derledim ve ayıkladım o yüzden sadece dışarıdaki kapalı ayakkabılığı sildim dıştan.

Birsürü iş yaptım ama yazacak hal kalmadı hiçmi bitmez bu ev işi..
Çocuklar evlenince stüdyo eve çıkıp tek koltukla yaşıycam nasip olursa :)
Yemek yapmak kaldı önce bir çay molası vericem.

pazar sabahı bi kalktık yerler su. hemen servisi aradım Allah'tan garantim 7 yılmış çok sevindim. bugün geldiler hallettiler ama içindekilerin yarısı malesef çöpe gitti
bakın her gördüğümde yazıyorum.

Beyaz eşyanız bozuldu. garantisi de (genelde 3-7 yıl arası) bittiyse ve Servis de "bu artık tamir olmaz" diyorsa, firma size ücret iadesi veya ürünün aynısı ya da aynı özelliklerde muadilini vermek zorunda. Çünkü dayanıklı tüketim mallarında garanti dışı da olsa ilk 10 yıl içinde tamir etmek / yedek parça temin etmek mecburiyetinde. Garanti süresinde ücretsiz garantisi bittiyse ücretli şekilde de olsa tamir etmeli.

Diyelim edemedi, ürün iadesi ya da ürünün yenisini vermek zorunda.

8 yıllık buzdolabımı bu yolla yeniledim. Bizzat ve de şahsen yaşanmış olaydır.

Ufak bir parçası değişti. sorun halloldu. Bu bilgiyi öğrenmem iyi oldu. teşekkürler

Ufak bir parçası değişti. sorun halloldu. Bu bilgiyi öğrenmem iyi oldu. teşekkürler
benim buzdolabı elektrik gidip gelmesinden bozulmuş. evde kaçak akım rolesi var. neyse servis geldi dedi ki "bu olmaz".
sonra bana dedi ki firma "yenisini şu kadar farkla alabilirsiniz."

bi abla uyardı beni, bak dedi böyle böyle.

ben de firmayı aradım, arıycaz sizi laga lugaları.

sonra şikayet sitesine yazdım. hemen döndüler. firmanın kendisine ve almanyadaki merkezine şikayet dilekçesi yazdım. bozuk buzdolabını evimden aldılar, yenisini evime monte ettiler.

Herkese bilgi vermeye çalışıyorum ben de.

cok sey yapcaktim.
evi topladim
kizımın kücülenleri kaldirdim
düzenledim dolaplari cekmeceleri
evi süpürdüm sildim
camasir attim yikandi astim
yikanabilen oyuncaklari attim makinaya
oğlanların odalarinin camlari silcektim ama perdeyi cikarmaya bile boyum yetmedi eski evde cikarip takiyodum bir sandalyeyle çektim zaar

Taşınınca yeni eve yeni koltuk güzel olur
İnşallah negocum bir taşınabilsek..
Bende deniycem trakya yöresiymiş evet mutlumusun he bir lezzet için daha algılarımızı açtık
Ya ama çok masum durmuyor mu bonus işte ne güzel sağlıklı, biberi var sütü var
İtiraf ediyorum ben bı kere çok özendim bu terliklere, artık lohusa depresyonundan mi bilinmez, gittim aldım bı tane. Arkadas kendi numaram ayağıma girmedi büyük numara da kalmamış. Bir hevesimiz vardı o da kursağımızda kaldı
ağzına kadar. atılacaklar vardı onları attım. Bir o kadar da sağlamlar gitti Diğerlerini de bizim marketin dondurucusuna koydum rica ettik. 6 çekmeceliydi.
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm
Ne güzel muhabbet etmişsiniz ya. O değilde canım güne gitmek çekti
Ay benim de ya bu apartmana bir taşındık, pandemi başladı, komşularla kaynasamadik hiç, gün olmasa kahve olaydı o da iyiydi

Bugün işten biraz geç çıktım, eve gelir gelmez yemek hazırladım. Saat dokuzda Kur'an dersim var, ondan sonra toparlamaya başlayacagim inşallah

Evi süpürdüm sildim
Oturma odasının koltuğunu sildim
Wc banyo temizledim
Katlanacak çamaşırlar vardı katladım yerleştirdim
Ayakkabılık vestiyeri sildim düzenledim
Yemek yaptım

Şimdi de sultan sarması yapacağım yarın kv ye götüreceğim misafiri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…