Temiz bir sayfa açacağım artıkÇok şükür ki varmış daha fazla uğraşmamışsın canım
Bi de iyi tarafından bakalım. Artık daha temiz bi dolabın varTemiz bir sayfa açacağım artık
Akşam temizleyince yazacağım burayaBi de iyi tarafından bakalım. Artık daha temiz bi dolabın var
Bekliyorum balımAkşam temizleyince yazacağım buraya
bakın her gördüğümde yazıyorum.pazar sabahı bi kalktık yerler su. hemen servisi aradım Allah'tan garantim 7 yılmış çok sevindim. bugün geldiler hallettiler ama içindekilerin yarısı malesef çöpe gitti
Ufak bir parçası değişti. sorun halloldu. Bu bilgiyi öğrenmem iyi oldu. teşekkürlerbakın her gördüğümde yazıyorum.
Beyaz eşyanız bozuldu. garantisi de (genelde 3-7 yıl arası) bittiyse ve Servis de "bu artık tamir olmaz" diyorsa, firma size ücret iadesi veya ürünün aynısı ya da aynı özelliklerde muadilini vermek zorunda. Çünkü dayanıklı tüketim mallarında garanti dışı da olsa ilk 10 yıl içinde tamir etmek / yedek parça temin etmek mecburiyetinde. Garanti süresinde ücretsiz garantisi bittiyse ücretli şekilde de olsa tamir etmeli.
Diyelim edemedi, ürün iadesi ya da ürünün yenisini vermek zorunda.
8 yıllık buzdolabımı bu yolla yeniledim. Bizzat ve de şahsen yaşanmış olaydır.
benim buzdolabı elektrik gidip gelmesinden bozulmuş. evde kaçak akım rolesi var. neyse servis geldi dedi ki "bu olmaz".Ufak bir parçası değişti. sorun halloldu. Bu bilgiyi öğrenmem iyi oldu. teşekkürler
inşaallah biseyler yapmişsındır zira işim çok az kaldıEv süpürme vs falan filonlu maraton başlatıyorum 4 puçuğa kadarAktif Lora tarafını seç
İnşallah negocum bir taşınabilsek..Taşınınca yeni eve yeni koltuk güzel olur
Bende deniycem trakya yöresiymiş evet mutlumusun he bir lezzet için daha algılarımızı açtık
İtiraf ediyorum ben bı kere çok özendim bu terliklere, artık lohusa depresyonundan mi bilinmez, gittim aldım bı tane. Arkadas kendi numaram ayağıma girmedi
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldümağzına kadar. atılacaklar vardı onları attım. Bir o kadar da sağlamlar gitti Diğerlerini de bizim marketin dondurucusuna koydum rica ettik. 6 çekmeceliydi.
Ay benim de yaNe güzel muhabbet etmişsiniz ya. O değilde canım güne gitmek çekti
Temizledin miAkşam temizleyince yazacağım buraya
Kız günlerin en sadesi benimEki Görüntüle 2902175 ula ben şuna kokoş diyodum
Kız günlerin en sadesi benimbildiğin topuklu ayakkabı filan giyiniyorlar bizimki yine ev babeti
Aramızda kalsın ama bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?