- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Temizledim. Eşim dolap temizleyici almış mis gibi oldu. Şimdi fişi taktım tekrarTemizledin mi
Ayy ne güzel olmuşturTemizledim. Eşim dolap temizleyici almış mis gibi oldu. Şimdi fişi taktım tekrar
Aaa çıkarmayın beni gün içinde çok bakamıyorum ama burdan motive oluyorum ödevlerimi de çoğu zaman yapiyorumBugün son etiketti, aktif olmayanları listeden çıkarıyorum. Demek ki ihtiyaç duyulmuyor
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
@Parolaben
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
@sudem34
madem giyme kapasiteniz var, içinizde var, durmasin kız giyinin iki dönün evdeAramızda kalsın ama bende de varpandemi den önce almıştım hiç giymedim öyle duruyor
Allahim nasil özendigim ayakkabilar yaaBunlar da benim gün ayakkabılarım, hepsi kaldı öylecebenim de babet var ama süslü değil Eki Görüntüle 2902211
Topuklu ayakkabı severimAllahim nasil özendigim ayakkabilar yaa. 3 tane spor ayakkabim var giyemiyorum alamiyorum ☻
Vay vay halı demekAaa çıkarmayın beni gün içinde çok bakamıyorum ama burdan motive oluyorum ödevlerimi de çoğu zaman yapiyorum
Bugun hali yıkadıktan eşimle düşünün ben ve hali yıkamak
Çok hoşlarBunlar da benim gün ayakkabılarım, hepsi kaldı öylecebenim de babet var ama süslü değil Eki Görüntüle 2902211
Senin de olsun içinde azcık nolur sankimadem giyme kapasiteniz var, içinizde var, durmasin kız giyinin iki dönün evde
bende daha yatmadim iste ocagi falan ayrintili silim evi toplim camasir katlim öyle yatim dedim
Benim enerjim size mi geçti maşallah maşallahDün gece akşam 11 de evi toplayıp toz aldım. Bana bi haller oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?