Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kizlaaarr
Ben makineye çamaşır attim bulaşık makinesine kirlileri koydum
Mutfak tezgahini camasir suyu yaptim bekliyorum şimdi biraz sonra yikayacagim hazir camasir suyu kokusu burnuma islemisken lavaboya da dökeceğim camasir suyu
Firinda biber var çürümek uzereydi fırına attim sos yapacagim
Yine kalan meyvelerle de pestil yapacagim insallah

Hanımlar bu evdeki kılı tüy ü nasıl yapıyorsunuz? Dün Süpürdüm sildim evi ama heryer eşimin tüyü benim saçım. Yatak çarşafını bile hergün değiştireceğim artık sabah kalkıyoruz afedersiniz eşimin kıvırcık bacak tüyleri delireceğim.
Evin duvarlarını falan kırklayasım var

öğretmenken bir velim kızından şikayet ediyordu. Ergenlikten, geçecek inşallah diyordum. Dedi hocam bu ergenlik ne zaman bitecek
Aynen hocam nezaman nezaman??
maraton yardım destek acil
evi pis olan var mi işe, namaza kalkamayan. bi ittirsek mubarek gün sevap kazansaniz
Ben varımda geçmi kaldım işi yarıladım sayılırsa gel :)
robotum temizledi
Güççük evnen havanı at şimdi aşagı kata oda yapmadan benimkide yapıyordu şimdi yetmiyor
[/QUOTE="Bonus, post: 69107583, member: 29950"]
Kıyamam olur inşallah bi gün bizede kader güler.
[/QUOTE]
Gülmez en fazla 2 saat duruyor temiz

Çok basit uyurken bile topuz yapıp uyuyorum. Mümkün mertebe adama kapi/şort giydirmiyorum havlu kurulanma sonrsı derhal silkeleniyor. Çarşafta her sabah silkeleniyor. Hiç saç baş yapıp gezemiyorum her daim topuz.. hergün süpürge şart. Çünki kıla,tüye aşırııı irite oluyorum baya hassasım

Süpürmek tek çözüm. Yatağın içinide süpürün.
Çamaşır silkelenip asılınca tekrar süpürmek lazım.

Sırf bu yüzden lazer yaptıran duyduklarım var.

yoruldum 15.00 olmadan.
neyse masayi topladim
altini yanini yöresini süpürdüm
tezgahi temizledim
yataklari topladim
geceden altini islatip yatak kenarlarina depistiren varmis bulamadim kim onlari aldim attim
gardrobu düzenlim dedim ama esimin tarafi acinca kapatmam bir oldu simdi yapamicam
makinaya camasir attim simdilik bu kadar yaptikca acildim genşleştim resmen devam ediciiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…