Yeni gidiyorsun daha ziya gitti 15 dekke boşunaNoldu la nego gardiyan mı dikti seni
Topluyoruz işte o dağınık dediğin kadına dön bi saat sonra bak 🕶
Aynen hocam nezaman nezaman??öğretmenken bir velim kızından şikayet ediyordu. Ergenlikten, geçecek inşallah diyordum. Dedi hocam bu ergenlik ne zaman bitecek
Ben varımda geçmi kaldım işi yarıladım sayılırsa gel :)maraton yardım destek acil
evi pis olan var mi işe, namaza kalkamayan. bi ittirsek mubarek gün sevap kazansaniz
Güççük evnen havanı at şimdirobotum temizledi
Çok basit uyurken bile topuz yapıp uyuyorum. Mümkün mertebe adama kapi/şort giydirmiyorumHanımlar bu evdeki kılı tüy ü nasıl yapıyorsunuz? Dün Süpürdüm sildim evi ama heryer eşimin tüyü benim saçım. Yatak çarşafını bile hergün değiştireceğim artık sabah kalkıyoruz afedersiniz eşimin kıvırcık bacak tüyleri delireceğim.
Evin duvarlarını falan kırklayasım var
Süpürmek tek çözüm. Yatağın içinide süpürün.Hanımlar bu evdeki kılı tüy ü nasıl yapıyorsunuz? Dün Süpürdüm sildim evi ama heryer eşimin tüyü benim saçım. Yatak çarşafını bile hergün değiştireceğim artık sabah kalkıyoruz afedersiniz eşimin kıvırcık bacak tüyleri delireceğim.
Evin duvarlarını falan kırklayasım var
Kaynanamın meşhur bir sözü var 'yaparsan bitmez,yapmazsan biter' ve bayramlarda evi temizler sadece sağolsun.Füze at öyle olmaz
Kaynanamın meşhur bir sözü var 'yaparsan bitmez,yapmazsan biter' ve bayramlarda evi temizler sadece sağolsun.
İşin gücün goy goy mutfağı toplayıp gelip yazıyosun 33 dk içindeNerden başlıycaktım nasıl heycanlandıysam unuttum var ya uff adrenalin tavan
Maşallah olsunda bayramlarda ucu geline dokunuyo malesefHer yer her yerde lafıyla yarışır gelinin arkadaşından bir maşallah teyzeye
İşten bol ne var kız bende
karınca yumurtası yağına dadananlarda varmisSüpürmek tek çözüm. Yatağın içinide süpürün.
Çamaşır silkelenip asılınca tekrar süpürmek lazım.
Sırf bu yüzden lazer yaptıran duyduklarım var.
Konuşup kendini ifade etmeye başlayınca geçer inşallahÇok sağolun. Zaten mızmız bir huyu vardı iyice bunaltıyor beni. 2yş sendromu nezaman kayboluyordu
Çok sağolun. Zaten mızmız bir huyu vardı iyice bunaltıyor beni. 2yş sendromu nezaman kayboluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?