Aynen öyle senin çocuklar nasıl oldu ? Sen nasılsın?
Onu ettim öyle biraz toparlandı bu defa haşlanmış buğdayı donducudan çıkardım tuhaf olmuştu ondan ötürü müydü bilemedim
Oh ne güzel Negoo benim yerime de gezHayırlı günler
Evde değilim bugün açık hava mis
Eki Görüntüle 2902876
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
Yaa ne oldu Bonus, arada girmeyince kaçırıyorumKızım aynı bende nasılım bilmiyorum iyi gibiyim
Hayırlı günler
Eki Görüntüle 2902876
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
Oh ne güzel Negoo benim yerime de gez
Yaa ne oldu Bonus, arada girmeyince kaçırıyorumçok geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur
İnşallah iyi olursun canım dikkat et bari şimdiden soğan sarımsak bitki çayları bolca tüket şifa niyetineKızım aynı bende nasılım bilmiyorum iyi gibiyim
Allah şifa versin canımBir iki gün izinliyim oğlan grip olmuş gece uyutmadı uyumadıhap alıcm kendime de baş ağrısındn belli banada geliyor
Sağol canım ciddi bişey değil hafif bi soğuk algınlığı kardeşten kardeşe geçiyor bende olucak gibiyim bekliyorum olmadı heralde :)
Kızlar geçmiş olsun. Rabbim şifa versinBir iki gün izinliyim oğlan grip olmuş gece uyutmadı uyumadıhap alıcm kendime de baş ağrısındn belli banada geliyor
Benim yerime de gezHayırlı günler
Eki Görüntüle 2902876
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
İnşallah iyi olursun canım dikkat et bari şimdiden soğan sarımsak bitki çayları bolca tüket şifa niyetine
Allah şifa versin canım
Çok sağolun. Zaten mızmız bir huyu vardı iyice bunaltıyor beni. 2yş sendromu nezaman kayboluyorduKızlar geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
öğretmenken bir velim kızından şikayet ediyordu. Ergenlikten, geçecek inşallah diyordum. Dedi hocam bu ergenlik ne zaman bitecekÇok sağolun. Zaten mızmız bir huyu vardı iyice bunaltıyor beni. 2yş sendromu nezaman kayboluyordu
katılıyorum. ve büyüdükçe keşke hep bebekliklerinde ki sorunlar olsaydı razıydım diyorumçocuklar ne kadar buyurse buyusun annesı babasına her zaman bır sıkıntısı oluyor
kendimden bılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?