Niye turko ya turkvac olaydı keşkeTurkovac la cila çekicem ben üstüne
Burda çok ağır aşıları vuruyolar tek dozluk.astrazeneca bi de jansen &johnson aşıları var.fena sallıyo milleti kimine kısmi felç indi kimi 4 mevsimi yaşadı 10 dakka içinde, kimi bayıldı.benim dötüm yemedi tabi,gidem uslu uslu sinovacı olayım dedimSiz çin ben alman bakalım ilerde nolucak
Gel anam sana bi darhana çorbası pişirem hakiki mali yapımıÖksürdüler yanımdanassnarin bünyemde ... var gibi atladı
Kır ağzını burnunu
Atanacak puanı alayım göstercem ben ona. Bonuscum hiç üzülmüyorum valla gaza getiriyor beni iyi oluyo sayesinde 1 konu daha bitirdimGöster ona gününü
Atanacak puanı alayım göstercem ben ona. Bonuscum hiç üzülmüyorum valla gaza getiriyor beni iyi oluyo sayesinde 1 konu daha bitirdim
Gel anam sana bi darhana çorbası pişirem hakiki mali yapımı
Tabiki deeSen tarhana mı yaptın oralarda baya hamur yapıp kurutup
Seneye Temmuzda olur herhalde kpss yavaş yavaş başladım. Şimdi konuyu bitirip bıraktım. Isındıkça saati uzatırımEn güzelini yapıyosunne zamana kadar çalışıcan?
Tabiki deeiki senedir yapıyorum ,geçen seneden kaldıydı baya, bu sene takviye yapmayı düşünüyorur
Ben de bol kıymalı severimTavuk suyuyla bayılırım ben onaellerine sağlık
Hay maşAllahTabiki deeiki senedir yapıyorum ,geçen seneden kaldıydı baya, bu sene takviye yapmayı düşünüyorur
Off nasıl canım istedi şu anBen de bol kıymalı severim
Onuda severimBen de bol kıymalı severim
Ben seviyorum geleneksel tatları, uğraşmayı ama zaman olmuyo diye yapamıyorumHay maşAllah
Yakın olsak yapar gönderirdim bi tencereOff nasıl canım istedi şu an
Şifa olsun yevrimOnuda severim
Yarın yapabilirim ha
Yapmış kadar oldun eline sağlıkYakın olsak yapar gönderirdim bi tencere
Beni görmen için ille ajitasyon mu yapak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?