Düzenli Evimiz & Hayatımız

öyle valla inşallah herseyi güzel olur
bu ay zamlar da belli olacak

yabancılara ve gurbetçilere o kadar ucuz geliyo ki hersey. ben de öyle sınırsız harcamak istiyorum sudem
Kuzum o gün koridor için dresuar bakayım dedim 6500den başlıyor fiyatlar. Gücüm yetmez demedim de ölçüyü bilmiyorum deyip gururumu kurtardım

öyle valla inşallah herseyi güzel olur
bu ay zamlar da belli olacak

yabancılara ve gurbetçilere o kadar ucuz geliyo ki hersey. ben de öyle sınırsız harcamak istiyorum sudem
İnşallah olur canım
Huzur da olsun yanında

Her şey ateş pahası koca evi 1200 kiraya vermiştik biz içine edip çıktı hayırsız kiracı. Şimdi üst kattaki 65mk evi 1500e verdi komşu. Alışverişe çıkasım bile gelmiyor pahalılıktan. En önemlisi hiç bir Allahın kulu sorgu,denet yapmıyor. Herkesi kendi haline bırakmışlar..

Sağol canım benim. Daha güzelleri sizin olsun. Teraslı değil canım. Ama balkonlar bayağı büyük Burda yeni evler çok büyük yapılıyor. 5+1 ler yapılıyor şimdilerde.
İlanlarda denk gelmişti, Antep, urfa, Diyarbakır evleri. Mutfakları kocaman çok dikkatimi çekmişti

Kuzum o gün koridor için dresuar bakayım dedim 6500den başlıyor fiyatlar. Gücüm yetmez demedim de ölçüyü bilmiyorum deyip gururumu kurtardım

dresuar zenginliğin ilk alameti de ondan teo
nişanlı bi arkadaşım vardı. damat tarafı bi ilin en zengin en bilinen ailesiymis. eltimin evinde üç tane dresuar var demişti
nasıl bi ev koridorunda üç dresuara ihtiyaç duyar diye bi kaldıydim ben

sen de gizli kapitalist misin ne dresuari

Ne bileyim kuzum benim de bildiğim bir alan değil, ama çerçeve ve aplik yeri koymuş müteahhit, mecbur ondan olacakmış Zaten eşim fiyatı duyunca ben 2 tahta çakayım, 2 de ampül takarım, Rustik seviyoruz deriz dedi

adam zeki
ucuz bi tv sehpası bulup altına çok uzun ayak alcan. ayakları degistircen al sana dresuar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…