- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Kuzum o gün koridor için dresuar bakayım dedim 6500den başlıyor fiyatlar. Gücüm yetmez demedim de ölçüyü bilmiyorum deyip gururumu kurtardımöyle valla inşallah herseyi güzel olur
bu ay zamlar da belli olacak
yabancılara ve gurbetçilere o kadar ucuz geliyo ki hersey. ben de öyle sınırsız harcamak istiyorum sudem
Kaç sayfa oldu kiamin teom inşallah
kitap okumuyon mu sen bugün
seni gececem galiba ben bu ay
İnşallah olur canımöyle valla inşallah herseyi güzel olur
bu ay zamlar da belli olacak
yabancılara ve gurbetçilere o kadar ucuz geliyo ki hersey. ben de öyle sınırsız harcamak istiyorum sudem
Güle güle otur canımBizim 4+1 220 metrekare 520bine mal oldu canım. İstanbul'a nazaran doğuda fiyatlar daha uygun
Sağol canım benim. Daha güzelleri sizin olsun. Teraslı değil canım. Ama balkonlar bayağı büyük Burda yeni evler çok büyük yapılıyor. 5+1 ler yapılıyor şimdilerde.Güle güle otur canımteraslı mı 4+1 hayal baya büyükmüş.
İlanlarda denk gelmişti, Antep, urfa, Diyarbakır evleri. Mutfakları kocaman çok dikkatimi çekmiştiSağol canım benim. Daha güzelleri sizin olsun. Teraslı değil canım. Ama balkonlar bayağı büyük Burda yeni evler çok büyük yapılıyor. 5+1 ler yapılıyor şimdilerde.
Ben de Elazığ'dayım canım. Burada inşaat sektörü gelişmiş bayağı. Depremde şiddetine göre çok can kaybı olmadı şükür.İlanlarda denk gelmişti, Antep, urfa, Diyarbakır evleri. Mutfakları kocaman çok dikkatimi çekmişti
Kuzum o gün koridor için dresuar bakayım dedim 6500den başlıyor fiyatlar. Gücüm yetmez demedim de ölçüyü bilmiyorum deyip gururumu kurtardım
Kaç sayfa oldu kiakşam eşim nöbette köye de gitmiyorum okuyacağım
İnşallah olur canım
Huzur da olsun yanında
Ne bileyim kuzum benim de bildiğim bir alan değil, ama çerçeve ve aplik yeri koymuş müteahhit, mecbur ondan olacakmışdresuar zenginliğin ilk alameti de ondan teo
nişanlı bi arkadaşım vardı. damat tarafı bi ilin en zengin en bilinen ailesiymis. eltimin evinde üç tane dresuar var demişti
nasıl bi ev koridorunda üç dresuara ihtiyaç duyar diye bi kaldıydim ben
sen de gizli kapitalist misin ne dresuari
Bu da iyiymiş ya kalan günleri böyle mi geçireyimsayfa sayısına takılmayalim lütfenbu ay adet sayısıyla listeye girmeyi denicem
Ne bileyim kuzum benim de bildiğim bir alan değil, ama çerçeve ve aplik yeri koymuş müteahhit, mecbur ondan olacakmışZaten eşim fiyatı duyunca ben 2 tahta çakayım, 2 de ampül takarım, Rustik seviyoruz deriz dedi
Süper fikir vallaadam zeki
ucuz bi tv sehpası bulup altına çok uzun ayak alcan. ayakları degistircen al sana dresuar
Bu da iyiymiş ya kalan günleri böyle mi geçireyim
Süper fikir valla
İnternette de uygun fiyatlı şeyler vardı canım, artık orta halli birşey isterimaklin yolu bir teocumbuzdolabı parası verilir mi kiz onlara
ya da eskiciye gitcen çok güzel ucuz parcalar oluyo. retro vintic falan dersiniz
İnternette de uygun fiyatlı şeyler vardı canım, artık orta halli birşey isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?