- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yorum değil ya baya and falan içiliyo
Vişne reçelli mikemmel oluyororijinal kadınsın vesselam:)
ben reçel sevmiyorum ama sütle yerim nesquick:)
Bence de yakışır ya. Sabah yulaf yiyeceğim ben de ona katayımVişne reçelli mikemmel oluyor
Midoşların düzeniAllahım konu temizlik düzenden boğaz topiğine evriliyor
Sıkı yönetim ilan edicem yeter uleeen
Aa hayır yaz sen konu amacından sapıyor zatenNego ödevleri yapamadım ama başka işler yaptım bugün baya. Şimdi çay sohbetinin içine onu karıştırmayayım yazıp. Gideyim ben de bi soda açayım
Şöyle bişey çok tarifi var çizkeki de varcahillikten Nirvana ben
nasıl yapılıyo var mı tarif :)
Öldüren sis filmini açtım çocuklar parktaydı babalarıyla az ekşin korku yaşamak istediydim. Şimdi tv de "pazara gidelim bir tavuk alalım"şarkısı varSessiz bir yer iki yi açtım sessiz olun
Netten açtım beybihangi kanalda
Romantiklikte siperanzo gibi olÖldüren sis filmini açtım çocuklar parktaydı babalarıyla az ekşin korku yaşamak istediydim. Şimdi tv de "pazara gidelim bir tavuk alalım"şarkısı var
Yalniz baba da parktaydı geldiler böyle olduRomantiklikte siperanzo gibi ol
Haa ben eşinle ekşın anladım taa maam olduu pardoonYalniz baba da parktaydı geldiler böyle oldu
Onunla ekşini 10 sene önce ikizler doğmadan bıraktım benHaa ben eşinle ekşın anladım taa maam olduu pardoon
Onu izlemiştim sanki, öyle çok izliyorum ki korku gerilim artık karışıyorÖldüren sis filmini açtım çocuklar parktaydı babalarıyla az ekşin korku yaşamak istediydim. Şimdi tv de "pazara gidelim bir tavuk alalım"şarkısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?