- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Kızı uyutayım ödevlere geçeceğim. Yatak odasından nasıl çıkarım bilmiyorum ama. İstifciligim tutmuş24 ağustos ödevi
Fırın temizlemek
Çiçeklerin tozunu almak (yapay çiçeği olanlar onu da temizleyebilir)
Fazla eşya ayıklamada bugün yatak odası var, kıyafetleri yapmıştık onun haricinde ki fazlalıkları ayıklayalım
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Z zeynebzeyneb
Ben de manuel ehliyeti alcam vites kolu elimde kalmadan inşallah
Ama bi süre sonra arabayi degistirip otomatik alma planimiz var sartlar olursa. Çünkü daha rahatmış.
Profil olunca küçülüyo ya bir anlık anımsatmış demekKız ben bunu nasıl heidi etmişim
Oyy en sevmediğim ana yol daha iyi tabi benim ehliyet manüel araçta lpg gerisini sen düşünAraba olsa da şu an sabah çocukları okula götürmek zulum gibi herkesin iş saati bizim sokak bile karışıyo otoparktan çıkanlar yoldan geçenler servisler direk anayola çıkmayı tercih ederim ara sokaklar daha zor
Tamamdir bonusum cok sağ ol
Müfettisi cok kınadım su an
Zaten insan Allaha emanet gidiyo ne ortaligi karistiriyosun
Bakalim benimkiler nasıl olcak. Gerci aslolan benim hatasiza yakın sürmem ki onlara birakcak bahane kalmasin
Bayagi iyiymis sizinkiler ama kirmizi isikta vitesi hatirlatmasi falan cok iyi. O anı yasadim adeta sen anlatirken su an
Oyy en sevmediğim ana yol daha iyi tabi benim ehliyet manüel araçta lpg gerisini sen düşünseneye ev kredisi bitiyo adamı ayarttım iyi bir araç almk için ama muhtrmelen yine manuel olur
Ay biz birini kapattık, elimizdeki parayla kumara başlıycaz diye korkup yeni krediye başladıkTabi bi krediyi bitirip hemen diğerine başlamamız farz zatenson 10 yıldır kredi kapatıyoruz inş
A ha haGünaydın kızlar
Bikac güne direksiyon sınavım var az biraz stresliyim dua istiyorum sizden
Dün gece rüyamda en son komisyona helva kavuruyodum yesinler diye o derece bilincaltima islemis
Bugün yapacaklarim ;
Ders calismak
Balkon yikamak
Camasirlari katlamak
Mutfak kötü durumda toplamam lazim
1 tane de cam silsem aslinda ne guzel olur. Ya da kapı. Silincek o kadar cok yer var ki.
Patlıcanları günlerdir kozleyip buzluga atcam hala jajskabalkonu yikamadan orda onlari da közlüyüm bari.
Saçlarını ne zaman kestin minnoşum
20 küsür çiçeğin mi var
Kız ben bunu nasıl heidi etmişim
Kız helva meselesi rüyam rüyam gercekte degiltotom acik kalmis ellam
Ayy inşallah sonum da sana benzer hadi bakalim
Ay biz birini kapattık, elimizdeki parayla kumara başlıycaz diye korkup yeni krediye başladık
boş duranı allah sevmezmiş. borç yiğidin kamçısı
Öyle oldu zaarProfil olunca küçülüyo ya bir anlık anımsatmış demek
Galibagözündeki imajım heidi gibiyse
Fırsat bu fırsat arındır bir güzelKızı uyutayım ödevlere geçeceğim. Yatak odasından nasıl çıkarım bilmiyorum ama. İstifciligim tutmuş
Ama benziyor o fotoğraf cidden Heidiyegözündeki imajım heidi gibiyse
Nasıl da güzel olmuşsundurhaziranda kestirmiştim limonsuzum:)
Yok canim şükür. Kursun arabası 2019 model bayagi zor stop ettirmek debriyaji cok yumusak. Ben fazla sey etmiyim de yine de masallah dedigim kırk gün yasamıyoVitesi o atıyo ya dahası var mıstop ettirmiyon arabayı titretmiyon dimi civciv
Elime kemer yazmayi düşünüyorum çünkü kemer takmayi unutup 10 saniyede kalmak cok koyar öyle bisey yaparsamOyy en sevmediğim ana yol daha iyi tabi benim ehliyet manüel araçta lpg gerisini sen düşünseneye ev kredisi bitiyo adamı ayarttım iyi bir araç almk için ama muhtrmelen yine manuel olur
adam ressammış saçlı maçlı birşeydi ama çok kibar ve anlayışlıydı. Hocam da tam arkama oturdu birşey olursa hata vs kemerini çekicem çaktırma anla demişti ikiside sağolsun iyi yardımcı olmuşlardı. En korktuğum park idi orda diğer müfettiş inip dışardan izliyor fln heyecan yapmıştım. Geçersin merk etme çok güzel ve eğlenceli :) mahsus aynalara fln çok bak eline misal 2 3 iaşret at direksiyonda olacak eline snyali aynayı hatırlasın sana gördükçe
Teşekkür ederimA ha ha
Başarılar diliyorum
valla çeşidine karar vermeden hemen krediye başvurdukKumar neybitkoyun falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?