Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızı uyutayım ödevlere geçeceğim. Yatak odasından nasıl çıkarım bilmiyorum ama. İstifciligim tutmuş

Oyy en sevmediğim ana yol daha iyi tabi benim ehliyet manüel araçta lpg gerisini sen düşün seneye ev kredisi bitiyo adamı ayarttım iyi bir araç almk için ama muhtrmelen yine manuel olur
adam ressammış saçlı maçlı birşeydi ama çok kibar ve anlayışlıydı. Hocam da tam arkama oturdu birşey olursa hata vs kemerini çekicem çaktırma anla demişti ikiside sağolsun iyi yardımcı olmuşlardı. En korktuğum park idi orda diğer müfettiş inip dışardan izliyor fln heyecan yapmıştım. Geçersin merk etme çok güzel ve eğlenceli :) mahsus aynalara fln çok bak eline misal 2 3 iaşret at direksiyonda olacak eline snyali aynayı hatırlasın sana gördükçe

Oyy en sevmediğim ana yol daha iyi tabi benim ehliyet manüel araçta lpg gerisini sen düşün seneye ev kredisi bitiyo adamı ayarttım iyi bir araç almk için ama muhtrmelen yine manuel olur

Tabi bi krediyi bitirip hemen diğerine başlamamız farz zaten son 10 yıldır kredi kapatıyoruz inş

Tabi bi krediyi bitirip hemen diğerine başlamamız farz zaten son 10 yıldır kredi kapatıyoruz inş
Ay biz birini kapattık, elimizdeki parayla kumara başlıycaz diye korkup yeni krediye başladık

boş duranı allah sevmezmiş. borç yiğidin kamçısı

A ha ha
Başarılar diliyorum

Vitesi o atıyo ya dahası var mı stop ettirmiyon arabayı titretmiyon dimi civciv
Yok canim şükür. Kursun arabası 2019 model bayagi zor stop ettirmek debriyaji cok yumusak. Ben fazla sey etmiyim de yine de masallah dedigim kırk gün yasamıyo
Dun yol ne kadar bos dedim bugün önüme atlayan yaya mı ararsin kamyon otobüs traktor mü ararsin masallah
Elime kemer yazmayi düşünüyorum çünkü kemer takmayi unutup 10 saniyede kalmak cok koyar öyle bisey yaparsam Allah korusun bir de sinyal ve vites geriye bisey kalmadi zaten
A ha ha
Başarılar diliyorum
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…