Günaydın canımGünaydın efom
GünaydınGünaydııııınn herkesee
bu haftasonum yazlık kaldırıp kışlık çıkarmakla, verilecekleri ayırmakla geçecek
Nego benim salonum hep kapalı ya çoluk çocuk yok ya daha misafirden misafire açıyorum kapalı bir kutu gibi tertemiz ama bi süpürge tutarım
Günaydın
O zaman oturma odasını yaparsın sende
Kızlar günaydın dün yapılanlar
Yataklar toplandı
Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Katlanan çamaşırlar yerleştirildi
Dışarda işlerim vardı onları hallettim
Yemek yapıldı
Ev süpürüldü
Toz alındı
Tekrar makinaya bulaşık yerleştirildi çalıştırmadım daha(((ayyyyy hergün bulaşık makinası çakışıyor kızlar sizde de öylemi)))
Ya hadi çamaşır her gün çalışıyor ona alışıyorum da artık hergün bulaşık makinası doldur boşalt öfffffffff2 günde bir çalışıyor bizde mutlaka, her gün dolduramıyoruz henüz çocuk yok ama çocuk olunca her gün çalışır eminim
Dün bazı odaların camlarını sildim bide balkonlari yıkadım bugün de katlanacak çamaşırları halletmem lazım8 Kasım Ödevi
Pencere önlerinin tozunu almak (içten)
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
B BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Dilos06
Eline sağlık canım, iki günde açılıyor benimkiKızlar günaydın dün yapılanlar
Yataklar toplandı
Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Katlanan çamaşırlar yerleştirildi
Dışarda işlerim vardı onları hallettim
Yemek yapıldı
Ev süpürüldü
Toz alındı
Tekrar makinaya bulaşık yerleştirildi çalıştırmadım daha(((ayyyyy hergün bulaşık makinası çakışıyor kızlar sizde de öylemi)))
Kolay gelsin canımDün bazı odaların camlarını sildim bide balkonlari yıkadım bugün de katlanacak çamaşırları halletmem lazım☺
Hoş geldin aramızaBanada yardımcı olun 4.5 aylık bebeğim var. Eşim cocuğa bakarsa biseyler yapabiliyorum. Eşime verip ev toplamaya girisiyorum yemek bulaşık ancak oluyo. temizlige cok vakit ayiramıyorum ama rahatsızda oluyorum. Bu durumu nasıl aşıcam
Canım bu senin elinde, ilk iş telefonu kenara bırak kk dan çıkNego oturup oturup eşimin gelmesine son yarım saat yada 1 saat kala depara kalkıp hızlıca bişeyler yapmaya çalışıyorum bu huyumdan nefret ediyorum nasıl vazgeçebilirim :
Güzel olmaz mı hemde nasılCanım bu senin elinde, ilk iş telefonu kenara bırak kk dan çık
Ya şöyle düşün öğleden önce bütün işi bitirip öğleden sonra rahat rahat aklında iş olmadan keyif yapmak daha güzel değil mi
Bunu işin gibi düşün her gün o saatte iştesin meselaGüzel olmaz mı hemde nasılbak şuan gaza geldim mesela. Elimden telefonu fırlatıp gidiyorum ama işte bana kalıcı çözümler lazım
Hayırlı kandiller canım, inşaallah birbirimize dua edelimHayırlı kandiller hanımlar dualarda olmak ümidiyle :)
Ellerine sağlık canımŞimdiye kadar yaptıklarım;
Çocuk odasını süpürüp sildim
Yatak odasını süpürdüm yatağın altını vs sildim bol domestos sirke vs döktüğüm suyla
Oturma odası salon mutfak antre ve ara var oralarida süpürüp sildim dip köşe.
Çamaşır astım
Bulaşık makine calıstırdım.
Çöpleri attım
Çaydanlığı yıkadım
Fırın tepsılerını yıkadım
Oğlum uyandı, simdilik bu kadar:) Yemek filan yapıcam bide
Yaa çok teşekkür ederim canım bende şuan çok mutlu oldum öyle diyinceHayırlı kandiller canım, inşaallah birbirimize dua edelim
Ellerine sağlık canımsen böyle yazdıkça ayrı bir mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?