Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydııııınn herkesee

bu haftasonum yazlık kaldırıp kışlık çıkarmakla, verilecekleri ayırmakla geçecek
Nego benim salonum hep kapalı ya çoluk çocuk yok ya daha misafirden misafire açıyorum kapalı bir kutu gibi tertemiz ama bi süpürge tutarım

Günaydın canım
Günaydın
O zaman oturma odasını yaparsın sende

Kızlar günaydın dün yapılanlar

Yataklar toplandı
Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Katlanan çamaşırlar yerleştirildi
Dışarda işlerim vardı onları hallettim
Yemek yapıldı
Ev süpürüldü
Toz alındı
Tekrar makinaya bulaşık yerleştirildi çalıştırmadım daha(((ayyyyy hergün bulaşık makinası çakışıyor kızlar sizde de öylemi)))

2 günde bir çalışıyor bizde mutlaka, her gün dolduramıyoruz henüz çocuk yok ama çocuk olunca her gün çalışır eminim

2 günde bir çalışıyor bizde mutlaka, her gün dolduramıyoruz henüz çocuk yok ama çocuk olunca her gün çalışır eminim
Ya hadi çamaşır her gün çalışıyor ona alışıyorum da artık hergün bulaşık makinası doldur boşalt öfffffffff
Ama iyi ki de var yani

Eline sağlık canım, iki günde açılıyor benimki
Dün bazı odaların camlarını sildim bide balkonlari yıkadım bugün de katlanacak çamaşırları halletmem lazım
Kolay gelsin canım
Hoş geldin aramıza buraya bakarak motive olabilirsin

Nego oturup oturup eşimin gelmesine son yarım saat yada 1 saat kala depara kalkıp hızlıca bişeyler yapmaya çalışıyorum bu huyumdan nefret ediyorum nasıl vazgeçebilirim :
Canım bu senin elinde, ilk iş telefonu kenara bırak kk dan çık
Ya şöyle düşün öğleden önce bütün işi bitirip öğleden sonra rahat rahat aklında iş olmadan keyif yapmak daha güzel değil mi

Güzel olmaz mı hemde nasıl bak şuan gaza geldim mesela. Elimden telefonu fırlatıp gidiyorum ama işte bana kalıcı çözümler lazım

Şimdiye kadar yaptıklarım;
Çocuk odasını süpürüp sildim
Yatak odasını süpürdüm yatağın altını vs sildim bol domestos sirke vs döktüğüm suyla
Oturma odası salon mutfak antre ve ara var oralarida süpürüp sildim dip köşe.
Çamaşır astım
Bulaşık makine calıstırdım.
Çöpleri attım
Çaydanlığı yıkadım
Fırın tepsılerını yıkadım
Oğlum uyandı, simdilik bu kadar:) Yemek filan yapıcam bide

Hayırlı kandiller hanımlar dualarda olmak ümidiyle :)
Hayırlı kandiller canım, inşaallah birbirimize dua edelim
Ellerine sağlık canım sen böyle yazdıkça ayrı bir mutlu oluyorum

Hayırlı kandiller hanımlar, dualarımız hayırlısı ile kabul olsun inşallah

Bugün baş ağrım vardı, hala biraz var ama sabaha göre hafifledi çok şükür.

Neler yaptım

Kahvaltı faslı
Yatakları düzelttim
Mutfak toplama
Bulaşık makinesi boşaltma
Yemek yaptım (mercimek çorbası, yoğurtlu kus kus, ıspanaklı peynirli tava böreği, ağlayan pasta)
Halıları kaldırıp evi süpürdüm sildim
Banyoyu sildim

Bende böyle bir konu açmayı planlıyordum çok sevindim konuyu görünce hamileyim biraz zor hareket ediyorum gebeliğim zor geçiyor benimki düşük riski sebebiyle hastanede yattım çabuk yoruluyorum ve ağrım oluyor ....ben yeni eve tasiniyorum gebe oldugumu bilmeden ve görümcem ile birlikte evin büyük kısmını temizlemistim ama yine pis olan yerler mevcut..her gün neler yapıyorsam yazicam inslalah maddi ve manevi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…