Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ...her zaman ki gibi rutunim belli oglumun beslenmesi kahvalti evler süpürüp silincek camasir serilecek ve aksam yemegi
Merhaba hoş geldiniz aramıza
Imm sarma, turşu, bende aldırıcam lahana, çok severler bizimkiler. Afiyet olsun canım
Bugün camları silecektim zamanım olursa ki inşAllah olur vitrini de düzenleyeyim ☺
Kolay gelsin canım
Nasıl yapardın?
Resmini atar mısın?
Atıyım

Odevimi yaptım tv ünitesinin yozu alındı ama artık eskisi kadar detaylı bi iş yapamıyorum tahammülsüzüm herşeye sığamıyorum hiçbiryere bu arada mutfak dolabının altını boşaltıp sildim tekrar yerleştirdim mutfakta temizlendi çamaşır attım makinaya annemde saolsun süpürge tuttu evi bugünlük bu kadar başka bi iş yapasım yok

Niye öylesin canım, hamilelikten dolayı mı

Bugun telefonum da sorun vardi. Buraya giremedim dogru duzgun. dunki buzdolabi odevini yapmadim cunku daha pazartesi gunu aylik alisveris yaptik. O zaman temizlemistim dolabi malzemeleri yerlestirmeden. Ama esarplarimi ,sallarimi duzenledim
Simdi de sipsak tv unitemin tozunu aldim. Bana boyle kolay odevlerle gel negocum

Nego
Büyük kızımın dolabını düzelttim, küçüğün iki cekmecesini düzelttim, iki tane çekmece kaldı.
Buzdolabını da bugün hallettim.
Tv unitem yok o yüzden masanın ve sehpanın tozunu aldım.

Canım çekmeceleri boydan boya kurdeleyle bağla biz öyle yapardık ahhhh eski günler hasta çocuğumun olmadığı mutlu günlerim... neyse bugünümüze de şükür yatalak çocuğum yok tatile gidebiliyoruz mesela

Daha eve gidemedim Cumartesi de çalışıyorum benim ödevi yarın sabah yaparım evin büyük temizliği de yarın gelecek yardımcı kadında haftasonuna eksiklerimi yaparım dualarını eksik etme negom seni çooook seviyorum

Diğer yerleri bazen açıyor ama mutfak çekmeceleri daha çok dikkatini çekiyor.
Ona da boydan boya kurdele bağlanmaz ki

Tv unitem vs yok bende gardlopta 1 kat duzenleyebildim
Evi süpürdüm
Oyuncakları topladım
Çamaşır astım topladım katlayp yerlestirdim
Az once banyoyuda yıkadım
Yani günlük rutinimi yaptım bugun sadece. ama ev şöyle bakınca toplu ve temiz duruyo bulaşıkları topladım ama mutfakta dağınıklık var bebeler yatınca onu ve öbür dağınıklığı toplycam

Artık giricem diye söz verdin bilmem ben
Eline sağlık canım
Nego Çok işime yarar
Dağıtması neyse de parmakları sıkışırsa
Çok teşekkür ederim.
İşe yarar umarım
Ellerine sağlık canım
Allah kolaylık versin canım
Ellerine sağlık canım yavaş yavaş oturuyor artık düzenin
Görev tamamdır
Eline sağlık canım

1. Hafta odak noktası : Mutfak ✔
2. Hafta odak noktası : Salon ✔
3. Hafta odak noktası : Yazlık kışlık ayarlama

4. Hafta odak noktası : Salon temizleme, düzenleme

Cumadan cumaya kadar bir hafta süre var, yapmak isteyenler yapabilir.

@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…