- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Nasıl yapardın?Canım çekmece kulpları arasına bir şey girecek boşluk varsa oklava koy dikey olarak, Mutfak çekmecelerine öyle yapardım
Merhaba hoş geldiniz aramızaGünaydın ...her zaman ki gibi rutunim belli oglumun beslenmesi kahvalti evler süpürüp silincek camasir serilecek ve aksam yemegi
Imm sarma, turşu, bende aldırıcam lahana, çok severler bizimkiler. Afiyet olsun canımDün akşam lahana sardım.sabah attım ocağa.artan lahanalrla turşu kurdum.kahvaltı hazırladım .topladım mutfağı düzenledim.bul.mak.attım.ćamaşır serdim.yatakları topladîm.yarın işim var kızlar.hem okula yemek yapacam hem arkadaşım gelecek ikramlık hazırlicam.öğleden sonra kakolu toplardan yapıp koyarım dolaba
Kolay gelsin canımBugün camları silecektim zamanım olursa ki inşAllah olur vitrini de düzenleyeyim ☺
AtıyımNasıl yapardın?
Resmini atar mısın?
Odevimi yaptım tv ünitesinin yozu alındı ama artık eskisi kadar detaylı bi iş yapamıyorum tahammülsüzüm herşeye sığamıyorum hiçbiryere7 Kasım Ödevi
Tv ünitesi, vitrin artık hangisi varsa düzenlemek, tozunu almak
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Niye öylesin canım, hamilelikten dolayı mıOdevimi yaptım tv ünitesinin yozu alındı ama artık eskisi kadar detaylı bi iş yapamıyorum tahammülsüzüm herşeye sığamıyorum hiçbiryerebu arada mutfak dolabının altını boşaltıp sildim tekrar yerleştirdim mutfakta temizlendi çamaşır attım makinaya annemde saolsun süpürge tuttu evi bugünlük bu kadar başka bi iş yapasım yok
Galiba ondan ağırlaştım iyice uykusuzluk filan artık hayırlısı ile doğurmak istiyorum sanırımNiye öylesin canım, hamilelikten dolayı mı
Sağlıkla gelsin de minikGaliba ondan ağırlaştım iyice uykusuzluk filan artık hayırlısı ile doğurmak istiyorum sanırım
Canım çekmeceleri boydan boya kurdeleyle bağla biz öyle yapardık ahhhh eski günler hasta çocuğumun olmadığı mutlu günlerim... neyse bugünümüze de şükür yatalak çocuğum yok tatile gidebiliyoruz meselaGünaydın
dün eşimin ve kendimin çamaşır çekmecelerini düzelttim. Ama benim cimcime çekmeceleri de açmayı öğrendi. Artık düzeltmemin bir anlamı kalmadı. Çünkü bütün çekmeceler aşağı
Daha eve gidemedim Cumartesi de çalışıyorum benim ödevi yarın sabah yaparım evin büyük temizliği de yarın gelecek yardımcı kadında haftasonuna eksiklerimi yaparım dualarını eksik etme negom seni çooook seviyorum7 Kasım Ödevi
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Diğer yerleri bazen açıyor ama mutfak çekmeceleri daha çok dikkatini çekiyor.Canım çekmeceleri boydan boya kurdeleyle bağla biz öyle yapardık ahhhh eski günler hasta çocuğumun olmadığı mutlu günlerim... neyse bugünümüze de şükür yatalak çocuğum yok tatile gidebiliyoruz mesela
Aynı şeyi bende yaşıyorum. Şimdiden 2 kere parmağını sıkıştırdıDiğer yerleri bazen açıyor ama mutfak çekmeceleri daha çok dikkatini çekiyor.
Ona da boydan boya kurdele bağlanmaz ki
Görev tamamdır7 Kasım Ödevi
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Artık giricem diye söz verdin bilmem benBugun telefonum da sorun vardi. Buraya giremedim dogru duzgun.dunki buzdolabi odevini yapmadim cunku daha pazartesi gunu aylik alisveris yaptik. O zaman temizlemistim dolabi malzemeleri yerlestirmeden. Ama esarplarimi ,sallarimi duzenledim
Simdi de sipsak tv unitemin tozunu aldim. Bana boyle kolay odevlerle gel negocum
İşe yarar umarım
Ellerine sağlık canımNego
Büyük kızımın dolabını düzelttim, küçüğün iki cekmecesini düzelttim, iki tane çekmece kaldı.
Buzdolabını da bugün hallettim.
Tv unitem yok o yüzden masanın ve sehpanın tozunu aldım.
Allah kolaylık versin canımDaha eve gidemedim Cumartesi de çalışıyorum benim ödevi yarın sabah yaparım evin büyük temizliği de yarın gelecek yardımcı kadında haftasonuna eksiklerimi yaparım dualarını eksik etme negom seni çooook seviyorum
Ellerine sağlık canımTv unitem vs yok bende gardlopta 1 kat duzenleyebildim
Evi süpürdüm
Oyuncakları topladım
Çamaşır astım topladım katlayp yerlestirdim
Az once banyoyuda yıkadım
Yani günlük rutinimi yaptım bugun sadece. ama ev şöyle bakınca toplu ve temiz duruyobulaşıkları topladım ama mutfakta dağınıklık var bebeler yatınca onu ve öbür dağınıklığı toplycam
Eline sağlık canımGörev tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?