Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınlar, kahvaltı yapıldı toplandı bile
2 yaşındaki oğlum uyanır uyanmaz çekmeceden çatalını alıp masaya oturuyor mecbur erkenden yapıyoruz

Günaydın canım
Kahvaltı ödevini alayım utu yok sayılır bir iki parça sadece

Çok güzel kahvaltı yaptım canım şekerli börek çekti aldım geldim bir güzel de çay demledim on numara kahvaltı idi benim için özlemişim 2 senedir yemiyordum

Sabah neler yaptım

Çamaşır yikadim ,astım.

Dünden kuruyan 2 makine çamaşır toplayıp katlayıp yerleştirdim.

Odaları topladım.

Sıcaktan sucuk gibi olmuştum duş aldım.

Şekerli börek ❤

Günaydın arkadaşlar kahvaltı yaptık yataklar düzeltildi ortalık toplayacağım ev kalabalık olunca ütü de oluyor her görev uyuyor bana çocuklar lahmacun istedi ütü işini akşam üstü yapmayı düşünüyorum belki serinlik düşer yollar aşırı toz eşik deşik camlar sürekli açık malum aşırı sıcak bu tozla baş edemiyorum maalesef hergun mobilyalar üstüne yazı yazılacak kıvama geliyor biran önce hava serinlese camlar kapansa diyorum artık

Günaydın arkadaşlar kahvaltı yaptık yataklar düzeltildi ortalık toplayacağım ev kalabalık olunca ütü de oluyor her görev uyuyor bana çocuklar lahmacun istedi ütü işini akşam üstü yapmayı düşünüyorum belki serinlik düşer yollar aşırı toz eşik deşik camlar sürekli açık malum aşırı sıcak bu tozla baş edemiyorum maalesef hergun mobilyalar üstüne yazı yazılacak kıvama geliyor biran önce hava serinlese camlar kapansa diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…