- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ben de hep kürt böreği derdim ona ama asıl adı küt müş galibaKürt değil domdom küt o
Bendeeedün yapmıştık
Masallah katmerler börekler havada ucusuyo yine bir günMantı aldığım abla watsap a hikaye atmış abla ne yap et bize de yolla şişer bi tarafım dedim
Evet canim o çok güzel oluyor.İrkci gibi isim kullanmak istemedim.Şekerli börek şu Kürt (Küt) böreği denen üstüne pudra şekeri dökülen şey mi ? Eşim de çok methediyor hiç yemedim
Yaaa İstanbul a annemlere gelince yersin bol bol.Yaaaaa çocukluğuma gittim su an.
Küçükken dogru düzgün bisey yemiyorum diye sabah okula giderken annem alirdi kürt böreği bir tek onu yerdim
Muglada bulamiyorum maalesef.. ben de milföyle yalancisini yapip yiyorum arada bi
Adım çıkmış soğuk espiri yapıyo diyeTost da bi nevi ütü sayılmaz mı acaba
Hiç bi guvvet onu kütletemez banaBen de hep kürt böreği derdim ona ama asıl adı küt müş galiba
Kayınpederim İstanbul’da göreve başlamış 5-6 yıl İstanbul’da yaşamışlar eşim çocukluğundan hatırlıyor. İstanbul dışında hiç görmedim diyor hele abisi bayılır ne zaman İstanbul’a yolu düşse yermiş ben de methini duydum ama yemedim hiç evde deneyebülürümEvet canim o çok güzel oluyor.İrkci gibi isim kullanmak istemedim.
Ama her börekçi güzel yapamaz.Hamuru ince dışı çıtır bol yağlı kokusuz olmalı.Off bı de üstüne pudrası
Senin bu ara ruhuna Nego kaçmış gibiMutfağı elimle ayağımla silmişim taşlar parlamış
Duvar silmişim bir miktar.
4 kere çamaşır asmışım azlı çoklu
Banyoyu bi silip kuruyanları katliyicim inşallah
Senin bu ara ruhuna Nego kaçmış gibibiz bonusu böyle bilmezdik milleti maratona gönderip gayfe hüpletir diye bülürdük
BendeNego Sivaslı
boğma boğma boş ver ya sabır ÇekNego kaçmasın dur hele nego az üflese yeter bana fazlasını istemiyorum
Kocama yaşama şansı vermişim onu bugün boğmamışım daha napim pazar pazar
Benim yiğit evde durmaz pek demin bahçeye indi komşularla rahatladım yoksa çok dövüşürüzGerçekten yiğidim aslanım evimin direği pazarımın neşesi diyen var mı ya
Birşey olmamıştır benceHanımlar selam bir sorum olacak cuma günü söylemesi ayıp börek aldım haftasonu misafirim gelecek diye sonra misafir iptal oldu bende lazım olunca kullanırım diye buzluğa attım neyse dün başka bir misafirim geldi buzluktan böreği çıkardım ama unutmuşumneyse onu sen orda unut misafir gidince gözüme çarptı o an geri buzluğa attım ama yarın şimdi yine misafir var o börek yenir mi bozulma olmuş mudur aklıma takıldı
Benim ki işi gereği 7 gün eve hiç gelmiyor, 10 günde sabah akşam evde. Asla bir yere de gitmez. Çağıracağım kişiler var kaldı öyle. Belli süre sonra fazla yüz göz oluyoruzGerçekten yiğidim aslanım evimin direği pazarımın neşesi diyen var mı ya
Gerçekten yiğidim aslanım evimin direği pazarımın neşesi diyen var mı ya
Off resmen harap oldum. Oturma odasının, mutfağın pencerelerini.sildim. Perdelerini yıkadım. Kapalı Balkonun 18 adet camını sildim. Yerlerini süpürdüm sildim. Kollarımı hissetmiyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?