Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bendeee dün yapmıştık

Mantı aldığım abla watsap a hikaye atmış abla ne yap et bize de yolla şişer bi tarafım dedim
Masallah katmerler börekler havada ucusuyo yine bir gün
Buzluğa stok katmer börek poğaça sarma yapcam bi türlü yapamadim cok useniyorum ya bu gece yatmadan hamurunu yogursam ne iyi olur katmerin

Yaptiklarim;
Evi supurdum viledaladim
Lavabolari temizledim
Dusakabini ve banyo duvarlarini ovdum
Banyolari da viledaladim
Mutfagi topladim bulasik makinesini yerlestirdim
Copu cikardim cop kovasini yikadim
Çaydanlığı parlattim
Ocagi temizledim
Banyoyu fosur fosur ovduktan sonra dus aldım ve pilim bitti bugünlük bu kadar is yeter bene

Şekerli börek şu Kürt (Küt) böreği denen üstüne pudra şekeri dökülen şey mi ? Eşim de çok methediyor hiç yemedim
Evet canim o çok güzel oluyor.İrkci gibi isim kullanmak istemedim.

Ama her börekçi güzel yapamaz.Hamuru ince dışı çıtır bol yağlı kokusuz olmalı.Off bı de üstüne pudrası
Yaaa İstanbul a annemlere gelince yersin bol bol.

Zeytinburnu bebesi olmak bunu gerektirir
Aslında nefis yemek tariflerinde onun tarifi de var.

Pastartolet Şeyda mı ne bir kiz var onun tarifi düzgün gibi duruyor ama denemedim.

Yarım tarif denemeye değer bence.

Evet canim o çok güzel oluyor.İrkci gibi isim kullanmak istemedim.

Ama her börekçi güzel yapamaz.Hamuru ince dışı çıtır bol yağlı kokusuz olmalı.Off bı de üstüne pudrası
Kayınpederim İstanbul’da göreve başlamış 5-6 yıl İstanbul’da yaşamışlar eşim çocukluğundan hatırlıyor. İstanbul dışında hiç görmedim diyor hele abisi bayılır ne zaman İstanbul’a yolu düşse yermiş ben de methini duydum ama yemedim hiç evde deneyebülürüm

Mutfağı elimle ayağımla silmişim taşlar parlamış
Duvar silmişim bir miktar.
4 kere çamaşır asmışım azlı çoklu
Banyoyu bi silip kuruyanları katliyicim inşallah
Senin bu ara ruhuna Nego kaçmış gibi biz bonusu böyle bilmezdik milleti maratona gönderip gayfe hüpletir diye bülürdük

Senin bu ara ruhuna Nego kaçmış gibi biz bonusu böyle bilmezdik milleti maratona gönderip gayfe hüpletir diye bülürdük

Nego kaçmasın dur hele nego az üflese yeter bana fazlasını istemiyorum

Kocama yaşama şansı vermişim onu bugün boğmamışım daha napim pazar pazar

Son düzenleme:
Hanımlar selam bir sorum olacak cuma günü söylemesi ayıp börek aldım haftasonu misafirim gelecek diye sonra misafir iptal oldu bende lazım olunca kullanırım diye buzluğa attım neyse dün başka bir misafirim geldi buzluktan böreği çıkardım ama unutmuşum neyse onu sen orda unut misafir gidince gözüme çarptı o an geri buzluğa attım ama yarın şimdi yine misafir var o börek yenir mi bozulma olmuş mudur aklıma takıldı

Nego kaçmasın dur hele nego az üflese yeter bana fazlasını istemiyorum

Kocama yaşama şansı vermişim onu bugün boğmamışım daha napim pazar pazar
boğma boğma boş ver ya sabır Çek
Gerçekten yiğidim aslanım evimin direği pazarımın neşesi diyen var mı ya
Benim yiğit evde durmaz pek demin bahçeye indi komşularla rahatladım yoksa çok dövüşürüz

Birşey olmamıştır bence

Benim ki işi gereği 7 gün eve hiç gelmiyor, 10 günde sabah akşam evde. Asla bir yere de gitmez. Çağıracağım kişiler var kaldı öyle. Belli süre sonra fazla yüz göz oluyoruz

beeeeennnn kocamı haftasonu evde bizimle görmek gözlerimi yaşartıyo bonusum.
hele hem dün hem bugün kahvalti yaptık baya motivasyon oldu bağa

Off resmen harap oldum. Oturma odasının, mutfağın pencerelerini.sildim. Perdelerini yıkadım. Kapalı Balkonun 18 adet camını sildim. Yerlerini süpürdüm sildim. Kollarımı hissetmiyorum şu anda

o yüzden evlerde cam balkon var mı diye bakıyorum hep geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…