Tövbe de kız
O zaman üşenirsin boşamaya boşver
Evlilik yıldönümünü geçir önce sık dişinibu hafta dananın kuyruğu kopuyor o zaman bizde
yolda görseler üstümüze basarlarHassas kalbim çıt
Ezik cahil miyiz biz bööööö
Size varya bugün neler yaptığımı anlatsam jes master degree olmuş temizlikte dersinizyemin ederim götüm terledi az önce koltukta sızıyordum da telefon yere düşünce uyandım ahahhahahah
Evlilik yıldönümünü geçir önce sık dişini
Çok sağol Negocum vallahi bu hafta nasıl geçti anlamadım. Her şeyi ihmal ettim istemeden.İyi akşamlarhem işte hem evde yoruluyorsundur olsun canım sorun değil
Yaz görmeden inanmamSize varya bugün neler yaptığımı anlatsam jes master degree olmuş temizlikte dersinizyemin ederim götüm terledi az önce koltukta sızıyordum da telefon yere düşünce uyandım ahahhahahah
Yogi ayı olan mıhoşgeldin yogi cesellerine sağlık. niye yarınlar yokmuş gibi temizlik yaptın peki. bu motivasyon kaynağı nedir acaba
Geçmiş olsun emar önemli bir durum için değildir umarımİyi akşamlar kızlar
Çok sağol Negocum vallahi bu hafta nasıl geçti anlamadım. Her şeyi ihmal ettim istemeden.
Dün butun gün disardaydim. Sabah erkenden doktora gittim, öğlen gibi anca ciktik.
Sonra alışverişe gittik, oğlanın mamasindan hiçbir yerde bulamadık, bir sürü AVM gezdik. Akşam da emara girdim, gece iki gibi anca eve geldik.
Bugün geç kalktım,
Eşimle yuruyuse gittik,
makine açtım, kuruyan kıyafetleri katladim,
Yemek yaptım,
Nevresimleri değiştirdim,
Mutfağimi toparladım temizledim,
Banyoyu sildim.
Azıcık kitap okuyacagim bugün bir de inşallah.
Aks falan hep dağıldı bendeİlk 7 sene bende değildim sonra kayış koptu
Size varya bugün neler yaptığımı anlatsam jes master degree olmuş temizlikte dersinizyemin ederim götüm terledi az önce koltukta sızıyordum da telefon yere düşünce uyandım ahahhahahah
Çünkü burası düzen temizlik topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?