- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Sabah sınava gittim, döndüm pert haldeyim. Epey uyudum. Sonra bir temizlik aşkı geldiEvi süpürdüm, sildim, toz aldım, çamaşır koydum, etrafta olan şeyleri toparladım. Eşim nöbette tek kalmaktan korkuyorum diye köye gideceğim şimdi
He canım sabah döneceğim zaten. Hiç heves etmeköye mi gidiyim teocumyooogg hiç canım çekmedi
burnuma temiz hava kaçtı
He canım sabah döneceğim zaten. Hiç heves etme
Sabah sınava gittim, döndüm pert haldeyim. Epey uyudum. Sonra bir temizlik aşkı geldiEvi süpürdüm, sildim, toz aldım, çamaşır koydum, etrafta olan şeyleri toparladım. Eşim nöbette tek kalmaktan korkuyorum diye köye gideceğim şimdi
Börtü böcek? Çekirgeler üstüne atlamaz mı? Benim feraceye tutundu mu ver elini boydan direk ben işteolsun gece daha çok severim ki ben köyü
hele gökyüzünü izleyerek karanlıkta köy yolunda yürümek
Börtü böcek? Çekirgeler üstüne atlamaz mı? Benim feraceye tutundu mu ver elini boydan direk ben işte
yok korkmam. çekirge çok severim zaten
bide küçükken peygamberdevesi soktu beni daha ne olsun
Ben hiç rahatsız olmuyorum eşimin evde olmasından nedenseTamm ya benimki bu hafta sınava gitmedi ondan az daha elimde kalıyodu
Ben de anormalim, böcekten hiç korkmam ama evde tekken uyuyamıyorumBörtü böcek? Çekirgeler üstüne atlamaz mı? Benim feraceye tutundu mu ver elini boydan direk ben işte
Soktu mu ne demek soktu baya iğnesini batırdı ısırdı yani ayyyyyyyy
Ben hiç rahatsız olmuyorum eşimin evde olmasından nedensekirli bir erkek değil ondan mı acaba? Evde de yardımcıdır sağolsun
Annem de sen çok kocacısın diyorBen buna yorum yapmim ya
MaşallahBen sanki rahatsız oluyomuşum gibi yansıtılmasın sonuçta evi gelsin kalsın bişey demiyorum
Annem de sen çok kocacısın diyorhalama benzemişmişim
bizde anneannem dışında tüm kadınlar kocacinerdeyse hepsi buldumcuk
ben de kocaciyim
Bu iş bana epey giderOoo yorucu işler yapmışsın bugün tabii hissetmezsin kollarını. Eline sağlık
İnsanın en erdemlisi kendini bilendir
Teşekkür ederimEline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?