Sonra alması lazım, servis çağırırsan yaparlar.Benim yumuşatıcıyı makina en başta deterjanı alırken alıyor. Herkesin öyle mi acaba.
Aynı şeyi yazmışızKurabiyeye nişasta kat gevrek olur ama sadece nişastalı yap boğulma garantili olur. Azı karar çoğu kayış gibi
Akşam yazdım ben bir kere ütü yapıp kitap okuyacağım adiyos diye hıhNegooo acil dediğim bir gün de şurda ol be hayın gadınbugün ilk senin totoyu kesem emii
Ben sirke veya karbonat koyuyorumTahta kaşıkları sadece kaynatacak mıyız hiç bir şey katmadan
Memnun kalacağını düşünüyorumTamam canim cok sağ olvikingi hic denemedim bi deniyim bakiyim bu bitince
Bende kalkayım iş çok nego duymasınakşam bulaşıkları duruyor oğluma kahvaltı verdim bende yedim nevresimler atım yıkanıyor
MaşallahGünaydın
Simdiye kadar yaptiklarim;
Kahvalti hazirladim topladim
Camasirlari topladim katladim
Koltuk örtülerini cirptim yeniden serdim
Yataklari topladim
Yemek yaptim(kuru, pilav)
Salcalari karistirip kaplara bölüştürdüm
Tereyagini bölüp buzluga attim
Bulaşık makinesini yerlestirdim
Mutfago topladim
Kapilari silip ders caliscam artik. Pencereleri yarina birakcak gibiyim
Bilmiyorum nasil bu kadar denk geldi ama dün gece kasik cekmecesini silip yerlestirmistim
Ama çatal kaşıkları parlatirim, tahta kasiklari da kaynatirim. Göbek de atarim kalcayla yemek de yaparim salçayla ahdjajsjdha
Videoyu izle bak adım adım onunla beraber yaparsın, kız yaparsın cidden kolay. Tadına bayılacaksın. Zor tarif vermem bu kolay.Ben yapabilir miyim Ya
Tamam hafta sonu bunu yapacağım inşallah negooooooVideoyu izle bak adım adım onunla beraber yaparsın, kız yaparsın cidden kolay. Tadına bayılacaksın. Zor tarif vermem bu kolay.
Negonun alıntıda gördüm gittim bi daha okudum valla da yazmış salça kalça diyeGöbek de atarim kalcayla yemek de yaparim salçayla ahdjajsjdha
Tamam hafta sonu bunu yapacağım inşallah negoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?