Düzenli Evimiz & Hayatımız

Erken uyandım bugünn direk işlere giriştim
Dün gece 2 ye kadar 3 makine çamaşır yıkadım astım sabaha kurumuş onları topladım katladım yerlerine koydum
Mutfağı topladım savaş alanı gibiydi
Evi topladım
Her yeri süpürdüm sildim toz aldım
Halılar geldi sermedim yeni halı istiyorum aslında ama zor üzerlerine örtü almak istiyorum bakalım alırsam öyle Sericem.
Yenş gelinlere buradan sesleniyorum beyaz halı almayın çocuk olunca o halı siyah oluyor onun için direk siyah halı alın bence çok kullanışlı olur olmalı
Birazdan da kızımı almaya gidicem özledim sıpayı

Nego söyle söyliyeyim iş çok ben pert 1 buçuk ay yoktum evde benim evin bitişiğinde inşat var evde olduğumda temizliyordum benim kız gelmişti ev bir günlüğün anne ev gelme kalp kirizi geçirirsin dedi ve bolkon mermeri kesmişler birde sıva yapmışlar bu sadece bir kat 7 kat inşat var daha

Ben genelde eşime sinirlenince çok yapasım geliyor. Bide ne hikmetse daha hızlı yapıyorum

cok koyu haliya da parlak beyazimsi lekeler yapiyolar bunun sonu yok

Sıkma canını abla can sağlığı olsun gerisi hallolur

Dün misafir gelme ihtimali vardı o yüzden epey şey yapmıştım. Bugün fazla bir işim yok. Ceviz kırdım sabahtan. Beşiğin korumalıklarını makineye attım yıkandı. Çekmeceyi düzenleyeceğim tamam. Biraz da ütü yaparım belki yine birikti

Hain dom dom
Allahım çifter çifter bebe ver bu kadına bu saatte uyumak neydi aklına gelmesin amiiiinnnn
Hemen duanı yenile hemeeeen kabul olan saate denk gelir seni vururum negooooo de ki allahım uslu uslu bebeler ver beraber şekerleme yapsınlar de uyusun bebesi uslu olsun de hadi deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…