Senin o içine limon sıkayım da yansın böyleBenim içim almaz da sırf sana eşlik etmek için bir ihtimal deneyebilirim
Senin o içine limon sıkayım da yansın böylehahahhaha hafta sonu party hard var desene
Bambu kaşıkları da kaynatıyor musunuz.Ben sirke veya karbonat koyuyorum
Bambu kaşığım yokBambu kaşıkları da kaynatıyor musunuz.
Nerden bildirecekler e okula girerler dimi sinir oldum bende kaç gündürHazırızdır heraldedaha şubemiz belli değil bu akşam yapıcakmış okul ne kadar da tatlılar
Eccük olabülüKıskandı mı çeeen azcık
Nego söyle söyliyeyim iş çok ben pert 1 buçuk ay yoktum evde benim evin bitişiğinde inşat var evde olduğumda temizliyordum benim kız gelmişti ev bir günlüğün anne ev gelme kalp kirizi geçirirsin dedi ve bolkon mermeri kesmişler birde sıva yapmışlar bu sadece bir kat 7 kat inşat var daha
Ben genelde eşime sinirlenince çok yapasım geliyor. Bide ne hikmetse daha hızlı yapıyorumBir temizlik neferi daha nirvanaya ulaştı çok şükür
Ben ne diyorum yıllardır ne diyorum, en güzel terapi temizliktir gıcık olduğumuz kişiye söövgülerimizle yapılan temizlik en baba terapiden iyi gelir
cok koyu haliya da parlak beyazimsi lekeler yapiyolar bunun sonu yokErken uyandım bugünn direk işlere giriştim
Dün gece 2 ye kadar 3 makine çamaşır yıkadım astım sabaha kurumuş onları topladım katladım yerlerine koydum
Mutfağı topladım savaş alanı gibiydi
Evi topladım
Her yeri süpürdüm sildim toz aldım
Halılar geldi sermedim yeni halı istiyorum aslında ama zor üzerlerine örtü almak istiyorum bakalım alırsam öyle Sericem.
Yenş gelinlere buradan sesleniyorum beyaz halı almayın çocuk olunca o halı siyah oluyoronun için direk siyah halı alın bence çok kullanışlı olur olmalı
Birazdan da kızımı almaya gidicem özledim sıpayı
Sıkma canını abla can sağlığı olsun gerisi hallolurNego söyle söyliyeyim iş çok ben pert 1 buçuk ay yoktum evde benim evin bitişiğinde inşat var evde olduğumda temizliyordum benim kız gelmişti ev bir günlüğün anne ev gelme kalp kirizi geçirirsin dedi ve bolkon mermeri kesmişler birde sıva yapmışlar bu sadece bir kat 7 kat inşat var daha
Nego başganımmm 13.30 ne saati jes içinDıt dı dı dıtttttttt
Saat 13.30 da maratona gelen gelsinnn
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
geliriiimDıt dı dı dıtttttttt
Saat 13.30 da maratona gelen gelsinnn
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
Hain dom domNego başganımmm 13.30 ne saati jes içinbil bakalım
Hemen duanı yenile hemeeeenHain dom dom
Allahım çifter çifter bebe ver bu kadına bu saatte uyumak neydi aklına gelmesin amiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?