Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kizlarbugün ne kadar yapabilicem bakalım :)... Saat 09.00 dan beri uğraşıyorum bu arada :) kahvaltı dahil

Selam herkese bugün yaptıklarım:
Tüm evi dip köşe süpürüp sildim
İki makine çamaşır attım astım kuruyorlar
İki balkonu yıkadım
Buzdolabının tüm raflarını balkonda yıkadım dolabı iç dış sildim bal dök yala oldu :)
Ütüm yok şükür
Şimdi yemek yapacağım eşim nöbete gidecek
Akşam da kışlık ayakkabı ve botları çıkarıp yazlıkları kutuya koyacağım
Yarın için lahmacun içi hazırlayıp dolaba atacağım
Yaprak sarıp buzluğa atacağım
Fırının içini temizleyeceğim
Sonra da banyo yapıp TV izler kitap okurum
Haftasonu millet dinlenir ben tam tersi

Sabah kahvaltı yapıp kaldırıldı.yatakları topladım.evi düzledim.annemlere dereotlu poģaca yaptım.oğlumun dolabını düzenledim.oğluşla evi süpürüp sildik tozları aldık.sonra çocuklara simit yaptım.bi ton tepsi falan yîkadım. Ćocukları yîkadım. Ćamaşır katladım.şimdide etrafı toplayıp yatağa uzandım.yarın wc banyo elden geçecek. Yarın alışveriş yapılacak eşimde yok işler bana kaldı

İyi geceler arkadaslar
Negoma uzuldum ve gercekten banlanacak durum yok sadece sert cikismis , yangina korukle gitmis derler ya oyle olmus yorumlari..derdim bar kismina hic girmiyorum bi girsrm bende sivri dilliyim yerim bani hemen
Masallah hanimlar size pek hamaratsiniz,ojyrken yoruldum,epey isler yapmissiniz..lices..s sen daha mantida yapmistin dimi,bide calisiyosun Allah nazarlardan saklasin masallahin var..

Bende bugun supurdum sildim toz aldim..utum var ama usendim yapmicam yarina kalsin..kizimin ogretmeni siyah kiyafetle gonderin dedi..kizimin hic siyah kiyafeti yokki.. en koyu renklerden uydurcaz artik..
Burdan cikabilirsemutfagi toplucam insallh.. ayy boyle avare avare bos bos oturmak istiyorum aslinda tembellik hosgeldin diyim bari

Evet canım mantı da yapmıştım :) bunların hepsi boş durmamak için kendime çıkardığım işler :)

Evet canım mantı da yapmıştım :) bunların hepsi boş durmamak için kendime çıkardığım işler :)
Masallah cok guzel dusunuyorsun..ve dogru diyorsun benimde ertelediklerim var mutfakla ilgili truff yapcsm dedim kaldi,cocuklara silikon mufgin kslibinda mozaik yapcam dedim kaldi..sarma sarayim dedim kaldi..falan liste uzuyo iste
Benim sonbahar durgunlugum yeni basladi sanirim tukenmislik sendromuda denilebilir ,biktim vallah ...hep bi mucadele,sorumluluk molada veremiyom dinleneyim bi kafayi toparliyim yoookk 2-3 gune yeni bir atraksiyon giriyo hayatima iyi veya kotu.. yine iyi yapiyorum is
İsleride bi ara yapicam bakam

Yuh bu yorumlar mi ? Banlanacak ne var ki bunda ? Şok oldum su an
Ben de baktım. Ama dediğin gibi hiç-bir şey yok
Gorumce konusuna yazdiklariymis. Asiri sacmaa. Kadin hakarer falan etmemis.
Üslupmuş ceza sebebi, ne komik değil mi
Biri var beni özelikle takip edip kibleyen.
Her kimse bunu da okuyorsun değil mi sinsi
Eki Görüntüle 2553220 Negoo bak ben çalışkanım bana altın madalya takmalısın bence

Eline sağlık canım cidden çok hamaratsın maşaallah

1. Hafta odak noktası : Mutfak ✔
2. Hafta odak noktası : Salon ✔
3. Hafta odak noktası : Yazlık kışlık ayarlama ✔

4. Hafta odak noktası : Oturma odası temizleme, düzenleme

Cumadan cumaya kadar bir hafta süre var, yapmak isteyenler yapabilir.

@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…