Bonus listeye beni de eklermisiniz. Ilk mesajda ekliyim ama diğerlerinde etiketli değilim
Evet canım mantı da yapmıştım :) bunların hepsi boş durmamak için kendime çıkardığım işler :)İyi geceler arkadaslar
Negoma uzuldum ve gercekten banlanacak durum yok sadece sert cikismis , yangina korukle gitmis derler ya oyle olmus yorumlari..derdim bar kismina hic girmiyorum bi girsrm bende sivri dilliyim yerim bani hemen
Masallah hanimlar size pek hamaratsiniz,ojyrken yoruldum,epey isler yapmissiniz..lices..s sen daha mantida yapmistin dimi,bide calisiyosun Allah nazarlardan saklasin masallahin var..
Bende bugun supurdum sildim toz aldim..utum var ama usendim yapmicam yarina kalsin..kizimin ogretmeni siyah kiyafetle gonderin dedi..kizimin hic siyah kiyafeti yokki.. en koyu renklerden uydurcaz artik..
Burdan cikabilirsemutfagi toplucam insallh.. ayy boyle avare avare bos bos oturmak istiyorum aslinda tembellik hosgeldin diyim bari
Masallah cok guzel dusunuyorsun..ve dogru diyorsun benimde ertelediklerim var mutfakla ilgili truff yapcsm dedim kaldi,cocuklara silikon mufgin kslibinda mozaik yapcam dedim kaldi..sarma sarayim dedim kaldi..falan liste uzuyo isteEvet canım mantı da yapmıştım :) bunların hepsi boş durmamak için kendime çıkardığım işler :)
Üzüldüm, ben yokken kimse yok aşk olsun. Doğru tespit canımBugün bura çok sakin bacılar herkes temizlik peşinde mi ya valla nego kızacak bize gelince :)
Yuh bu yorumlar mi ? Banlanacak ne var ki bunda ? Şok oldum su an
Ben de baktım. Ama dediğin gibi hiç-bir şey yok
Üslupmuş ceza sebebi, ne komik değil miGorumce konusuna yazdiklariymis. Asiri sacmaa. Kadin hakarer falan etmemis.
Hoş buldum canım nasılsın
Hoş buldum ay yüzlüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?