Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev süpürüp silindi
Tozları aldım
Halı ortüsünü yıkadım astım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Şuan Ev genel olarak toplu ve temiz. Akşamdanda ocağı filan silmiştim bulaşıkları toplamıştım . Sabahta biraz erken kalkınca kolaylık oldu.
Kuş kafesinin altını temizledim eşim sağolsun muhabbet kuşu getirdi sözde temizliğini vs kendi yapcaktı bana kaldı oda
Çöpler atılacak.
Beyazlar yıkaniyo asicam
Yemek yapılacak (önce napacağıma karar verilcek)
Bide mutfak dolaplarını ve buzdolabnı şöyle bi elden geçirsem çok iyi olcak:)
Şimdilik bukadar

merhabaa.. ya ben hic birsey yapamiyorum bir böcek istilasi yüzünden 1 haftadır ev ariyoruz darlandim cocuklar hasta o bu kafam yerinde değil nasl yapicam nerden toplayayim hersy karisti yakinda bagricam imdat diye

merhabaa.. ya ben hic birsey yapamiyorum bir böcek istilasi yüzünden 1 haftadır ev ariyoruz darlandim cocuklar hasta o bu kafam yerinde değil nasl yapicam nerden toplayayim hersy karisti yakinda bagricam imdat diye
Ayy üst üste gelmiş demek. Allah yardımcınız olsun

Ooo süper bir temizlik olmuş
Sinsi yilaaaan Beni de yorumlarimdan takip eden biri var. Surekli begenmedim atiyor. Halbusim ki gayet mantikli ve dogru olani yaziyorum Senin sinsiyi de tahmin ettim
Kimmiş o özelden öğreneyim
Bu arada hosgeldin negocum
Hoş buldum
ahahaah ben musallat oldum sana haha
Az kaldı linç edecektim sayfamda beğenmedim atan kim diye
Neler demedim ki minikim bir bilsen
Dedim noğluyor bur da da mı buldu beni deidm
Ahaaa senmişsin dedim minikimden zarar gelmez
minikin yesin seni
Şimdi ikinizi de konu dışı yorumdan şikayet edicem
Negooooom şükür kavuştursana.... paspas kirlendi bayağıdır
Hoş buldum canım
Vay vay ellerine sağlık canım
Allah yardımcın olsun canım

D Dilos06 kııııııııııı ban yiyeceükkkkkkkkkkkkk nego bizi cezalandırcak agaha masum bir minik şaka yapmak istedi o kdr :))))))))))

Teşekkür ederim canım sende hoşgeldin ellerine sağlık ❤❤

Çoook iş yaptım yine

Sabah 6 da kalkış
Kahvaltı, beslenme, okula hazırlık faslı
Dün mutfak boyandı orayı yerleştirdim
Kapımın önünde boya malzemeleri vs onları çatıya götürdüm
Mutfakta ki iki tekli koltuğu kapıya çıkardım, çok daraltıyor mutfağı, zaten üçlü kanepe var
Evi süpürdüm, mutfağı sildim
Çocuk odasını çocuklar topluyor, süpürme işini de oğlum yaptı
Lahana sardım
Çoğunu unuttum ne yaptım ben ya

Daha var işlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…