Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oo bir ara sık yapardım bu maskeyi yatmadan yaparım . Yaptığım dönem fark ediyordu herkes cildin parlak falan diyorlardi

Hoşbuldum cancagzim. Düzen candır. E seninle olan yerde tabiki güzeldir

Dişin mi agriyor çok geçmiş olsun. Curukmuydu cekmezler demi hamileyken.
Çürümüş canım ne ara çürüdü fark etmemişim bile herhangi bi tedavi yapmazlar diye gitmedim şimdi hafif bir sızı var geceki kadar ağrımıyor şükür
Dişine geçmiş olsun. Börülceye de afiyet olsun
Allah razı olsun canım bi dursaydı 1 ay kadar mübareğin dişi
Bonus sariyi ayırdım bu defa
Ev ahalisi adına sevindim

Süpürge hamileyken diş tedavisi yapılabiliyor. Uygulanan anestesi lokal sadece ağıza olduğu için vücuda dağılmıyor. Ben hamileyken kaplama yaptırdım. Bir sıkıntı olmadı

Her daim toplu kaptanım
Bu arada sünger bezi icat eden kimse canımdır ciğerimdir

Bonus benim cildim çok hassas canım evdeki malzemeleri asla süremiyorum. Ama kalktım kil maskesi yaptım gülsuyuyla

Perdeyi neden iki kez yıkadın merak ettim de

Perdeyi niye iki kere yıkadın?
Bugün bende çok yoruldum
Ya deli etti beni başka hiç bi perde de bunu yaşamadım asıyorum güzel kokuyo kuruyo kuruyunca bi değişik kokuyo sıvı deterjanla yıkadım ikinci seferi. Sabunum bitmişti sade sabun olsa kokmazdı belki bilmiyorum ki

Her daim toplu kaptanım
Bu arada sünger bezi icat eden kimse canımdır ciğerimdir

Bonus benim cildim çok hassas canım evdeki malzemeleri asla süremiyorum. Ama kalktım kil maskesi yaptım gülsuyuyla

Olur tabi gülsuyu bende başladım tonik gibi kullanıyorum içine çay ağacı yağı koyduk biraz temizleyince onu sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…