Aynen öyle ama bitsin artık eskiye dönelimO dediğin zor canım çocuklar oynayacak mümkün değil mesafe. Sokaklar dip dibe oynayan çocuk dolu okulda ne olacak.
Formalite bazı şeyler işte
Birisi bizim evi süpürmeli.Malesef başganım ama bak ona rağmen kendimi zorlayıp işe başladım. Oturma odasını toplayıp süpürdüm. Sırada mutfak var
Biontec sanırımYaaa çok üzüldümpeki hangi aşıyı olmuş?
Sen çalışıyorsun öyle olman çok normal ben evdeyimBirisi bizim evi süpürmeli.
Kim tabiki ben
Ama akşam yemek yapıp dağınıklığı ve mutfağı toplasam bayılıp gidiyorum zaten.
Ama çocuklar oyun oynayalım anne diye çekiştiriyor. Oyun oynuyoruz.
GünaydınGünaydın
Eki Görüntüle 2909809
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@Ucmelekannesi
Gözleme mi yoksaaaaaaaaBil bakalım ben ne yiyorum
Pattisli bir şey kızartma değil ama
Domdom nerdesinBonus
Hoşgeldin bi üzüldüm gidince neyseki gelmişsin ❤
Sağolasın kuzum dün gelecektim sabahtan aktivasyon bekledim sağolsunlar yeni açtılar hesabı. Zorunlu gidişti malesef sağlık sorunu ama çözüldü çok şükürHoşgeldin bi üzüldüm gidince neyseki gelmişsin ❤
Doğrudur bilemiyorum ancak o engelli ve 2 küçük çocuğu olanlara geçmez belki bir ümitBunu okumuştum bir yerde arattım tekrar tam nasıldı hatırlamıyorum. Sahih hadis mi bilene sormak lazım tabi.
Ben evinde diye okumuştum bir yerde
Her yerde elinde yazıyor ama
Elinde olmadığına göre geçersiz dediğim
“Elinde yemek bulaşığı kaldığı hâlde yıkamadan uyuyan kimse, herhangi bir zarara uğrarsa kendisinden başka kimseyi suçlamasın!” (Ebû Dâvûd, Et‘ime, 53)
ANaaam birde kapıda beklemesi mi var bu işin. Ben şu çocuk işini tekrar düşüneyimOryantasyon haftasında çocuklar okuldayken bizde dışarda bekliyoruz işte ayaklarım koptu bi yerde oturduk bi çay içtim ama bi bardak bana napar ağzım ıslandı anca
Hoşgeldin o zamanSağolasın kuzum dün gelecektim sabahtan aktivasyon bekledim sağolsunlar yeni açtılar hesabı. Zorunlu gidişti malesef sağlık sorunu ama çözüldü çok şükür
ANaaam birde kapıda beklemesi mi var bu işin. Ben şu çocuk işini tekrar düşüneyim
Şu tipe bak insan bi inanıcak gibi oluyor minnoşluğunaHoşgeldin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?