Hoş buldum :)Hoşgeldin o zaman
Gel bi ayak masajı yapayım domdomYa 2 saat durup çıkıyolar normalde beklemiyoruz. Çay yapın bana ayaklarım çok ağrıdı oyyy
Yemin ederim bende şaşırdımŞu tipe bak insan bi inanıcak gibi oluyor minnoşluğuna
O şerefe ulaştın demek haa gelsin 6 eylül bende erişmek istiyorumOryantasyon haftasında çocuklar okuldayken bizde dışarda bekliyoruz işte ayaklarım koptu bi yerde oturduk bi çay içtim ama bi bardak bana napar ağzım ıslandı anca
Ne yedin?Benim kafa şuan
Salçalı karışık tost sadeceNe yedin?
Benim şekerlemeye az kaldı
Üyelik iptali hem de habersiz...Doğrudur bilemiyorum ancak o engelli ve 2 küçük çocuğu olanlara geçmez belki bir ümit
Her şey yoluna girdi mi
Karışık iş canım adam 70 yaşında kadın 38 17 yıldır varmış ilişkileri. Adsm evli falan..Niye kaçmış. Adammı 70 kadın mı? Şimdi ben merak ettim
Bende çok istiyorum canım ah ahAynen öyle ama bitsin artık eskiye dönelim
Patatesli yumurtaGözleme mi yoksaaaaaaaa
Girdi hamdolsun. Misafirler de gitti evi kırkladım. Git 1 hafta 10 gün dinen valla cidden çok zaman alıyor bu telefon. Kafanı dinle ama çok uzatma özlerizHer şey yoluna girdi mi
Sen geldin ben gidicem biraz mola vermek istiyorum kafam çok dolu.
Termos alsana yanına kadınOryantasyon haftasında çocuklar okuldayken bizde dışarda bekliyoruz işte ayaklarım koptu bi yerde oturduk bi çay içtim ama bi bardak bana napar ağzım ıslandı anca
Aynı bildiğin gibiNego Guzuuum siz naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?