- 26 Mart 2018
- 28.491
- 128.120
- 598
heeee aynen de o didiğinden olacakHaftasonuna kızartma mı var odun ateşinde
Bu nasıl pazarlık kardeşim alternatif bile yoko negoya söyle ben ona küstüm onu varya döner bıçağıyla döndüre döndüre kesem emi bundan sonra en çok seni severim tabi ki birde emir kipi kullanıyor totosunu kestiklerimin gıcıkları
O Toto’nu keserim heee konuşma dik diktopik de mi gezemicez arkadaş
Bune gı siyasi parti şeyi gibialeyküm selam tabi söylerim
döner picagi olmazsa kesme ama beni tamam mı
tek alternatif benim
tek yol tek devakk birinci noteri
O Toto’nu keserim heee konuşma dik dik
Aha yandım şimdi ikizler olarak yedi 24 ilgi alaka ister bu bendenartık sadece ben varım senin için ona göre cessss
Şamdanım sen misin? içine bdv saplantılı aşıkları kaçmış sankiartık sadece ben varım senin için ona göre cessss
Aha yandım şimdi ikizler olarak yedi 24 ilgi alaka ister bu benden
BENDE anlamadımŞamdanım sen misin? içine bdv saplantılı aşıkları kaçmış sanki
Fazlasını veremem zAtenSabah arkadaşla konuşuyorduk. kocam benle çok ilgilense kavga ederdim dedimfazla ilgi sevmiyom ces. sen beni kes doğra arada öpücük iste normal seviyeli bi ilişkimiz olsun senle
Şamdanım sen misin? içine bdv saplantılı aşıkları kaçmış sanki
Fazlasını veremem zAtenem seviyeli hali işte döner bıçağı
Tamam la görende ilanı aşk ettim sanacakhayalimdeki ilişki böyle zaten fazlasına gerek yok bebeğim
sen böyle değildin, ne oldi sana ne oldi böyleevet en sevdiğim ilişki biçimi saplantılı olanlar teocum
sen böyle değildin, ne oldi sana ne oldi böyle
Sanki bayılıyorum da yoluna böyle havalara girdi haspamsen böyle değildin, ne oldi sana ne oldi böyle
Deli gibi seviyorsun beni kızım itiraf et hadiJES i görünce huyum suyum degisiyo kendime engel olamıyorum. kendime bide bayıl istersen samdan diyip bayılıyorum
havada aşk kokusu varSanki bayılıyorum da yoluna böyle havalara girdi haspam
Deli gibi seviyorsun beni kızım itiraf et hadi
Ayy yarın ben mi ödev vercem o zaman cok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?