Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben çalışıyorum çok zorlanıyorum yeni evliyim inşallah zamanla düzene girer
Yeni evlisin birde çalışıyorsun gayet normal. 15 senelik evliyim senin zamanında 1+1 dairemi zorla yapıyordum zamanla çocuklarla disiplin ve düzen oturuyor. Şuan küçük çocuğum olmasa kesinlikle çalışmak isterdim. Evin işini de olduğu kadar. Ev işi kısı döngü hiçbir kazancı da yok. Nego okumasın tabi
Zamanla elin alışır pratiklik kazanır hiç merak etme.

Ödev almakta geç kaldım ama alayım yine de
Avizem yok, kitaplığa da girersem çıkamam ki
En iyisi iki çekmece alayım. Sabahtan beri de domates kurulariyla uğraştım

Hamarat kadının hali başka oluyor.

Ödev çeşidi ne bayıldım yapan olsa da keşke hepsini yapsa
Baştan ödev alınca tembellik edip yapmıyorum çalışkan çocuk olup yaparsam yazayım bari

İşler bitti..
Birkaç raf ve düzenleyici aldım sağı solu derledim,kupa rafımı ve çekmece ödevimi yaptım
Mutfakta kiler dolabını döküp sildim,düzenledim
Tezgah diş kapaklar,ocak silindi
Nevresimleri değiştirdim,yıkandılar astım
Kitaplığımı silip derledim
Portmantoyu silip yeniden düzenledim,bir kaç ayakkabı çıkardım evden
Halıları silkeleyip kaldırdım (altta kimse yok)
Koltuk yastıklını çırptım
Koltukları ve tüm evi süpürdüm
Yerleri sildim
Balkonun yer ve koltuğunu süpürdüm
Tozları aldım

Banyo wc temizlenecek ve yemek yapılacak

bugün evi ayağa kaldirdim iki hali yikadim ama cocuklarin ücüde yatak dösek birden olunca halilari asıp yattım. iyi mi ettim bilemedim
Geçmiş olsun canım üçü birden mi hastalandı sen de yorulmuşsundur hem halılar hem çocukların hastalığı nedeniyle iyi olmuş dinlenmişsindir inşallah

Geçmiş olsun canım üçü birden mi hastalandı sen de yorulmuşsundur hem halılar hem çocukların hastalığı nedeniyle iyi olmuş dinlenmişsindir inşallah
sagol canım.ya ücü birden. nasil oldu bilmiyorum üsütme degil atesleri var yordu baya tabi. biraz evi birakinca dinlenme de oldu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…