Hiç birebir konuşmamız olmamıştı bu yüzden ben sen beni bilmiyorsun sanıyordumÇok şükür hep soracağım unutuyorum seni
İnşallah herşey güzel olur.Servis süreyi biraz uzatıyor bu sizin için iyi olabilir yani daha erken vericeksin daha geç gelicek Allah kolaylık versin
hadi kalkalim 14.15 ? 1 saat olsun mu
Biliyorum kızHiç birebir konuşmamız olmamıştı bu yüzden ben sen beni bilmiyorsun sanıyordum
Bi makineyi çalıştırdım elde yıkancaklar kaldı çıkıp bişeyler almam lazım bitmiyor çünkü gelince devam edicem
Bayağı iş yaptım bugün. Kaptanım yok işten kaytarıyorum olmasınDıt dı dıttt maraton talebi var
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
Hangi robot süpürgeyi kullanıyorsunuz. Sanırım ben de alsam iyi olacakRobot süpürdü halıları topladım, şimdi de silme yapıyor. Ana kız iyi iş gördük
Olsun. Daha işim çok var ya.. Yap yap bitmiyor.Uyudum
Ha şimdi bildimaslında senin alıp icmen lazım gerçekten işe yariyo:) eczaneden ya da e bebekten falan alabilirsin.
ben humana stil tea olması lazım ondan almıştım. emzirme dönemi içiyorsun. sütün artiyo:)
Afiyetle yiyin inşallahAyy hunharca patlıcan biber közledim cok yoruldumdogradim paylastirdim attim buzluga şükür.
Baska da hicbisey yapmadim
Ha bir de bulasik makinesini yerlestirdim mutfaği topladim
Simdi yemek yapip yencek yeniden dağilcak o mutfak
İnşallah saglikla doğsunHoş geldin nego yarın sezeryan olacak bakacağız artık nasıl olacak inşallah bir sıkıntı olmaz birde omurga kemiğine açıklık varmış yazmayı unutum ya
Ayy yarin pazartesi dimi ütü galiba benim de yapmam lazim unuttum yineÜtü bitti ben pert
Teşekkür ederim insallahAfiy
Afiyetle yiyin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?