- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
Teşekürler beğenmene sevindimTeşekkür ederim insallahbu arada isminiz cok tatli söylemeden gecemicem
Amin amin inşallahİnşallah saglikla doğsun
Ayy yarin pazartesi dimi ütü galiba benim de yapmam lazim unuttum yine
salon wc tamam. cocuklari yikayip banyoyu halledicem. makarna yaptım onu bir yiyeyimSadelikherseydir sayesinde
takiliyorum kuzum. yiyesim varmış iyi olduAman ya Rabbim ben ne yaptımkız hakkını helal et
Evim alıp başını gidiyor bugün hiçbir iş yapamadım. 1hafta içinde sağ ve sol binalara hırsız girdi gece 4te bağırış sesine uyandık polis sesi ev sahibnin çığlığı psikolojimi bozdu. Sabahtan bahçe duvarını yükselttik,açık bir alanı ördük tehlike arz eden bir cama korkuluk yaptırıcaz. Hep dışarda geçti günümüz. Sağolsun komşum yemek çay hazırladı geldi pikniğimizi de yaptık arada :)Dıt dı dıttt maraton talebi var
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
Aman Allah esirgesin canım tedbir almakla çok iyi yapmışsınızEvim alıp başını gidiyor bugün hiçbir iş yapamadım. 1hafta içinde sağ ve sol binalara hırsız girdi gece 4te bağırış sesine uyandık polis sesi ev sahibnin çığlığı psikolojimi bozdu. Sabahtan bahçe duvarını yükselttik,açık bir alanı ördük tehlike arz eden bir cama korkuluk yaptırıcaz. Hep dışarda geçti günümüz. Sağolsun komşum yemek çay hazırladı geldi pikniğimizi de yaptık arada :)
Yarin ilk okul günü erkenden evi kırklarım çocuklar gitmeden. Allahtan öğlenciyiz.
Amin canım 3 gündür olay olalı aklım çıkıyor her gece. Gülme ama banyonun havalandırma cami varya hani orası tehlikelimidir direk yerde korkar oldum her deliktenAman Allah esirgesin canım tedbir almakla çok iyi yapmışsınız
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar kızlar
Roborock s5 max. Forumda da bayağı olumlu yorumlar vardı. Ben de o şekilde aldım. MemnunumHangi robot süpürgeyi kullanıyorsunuz. Sanırım ben de alsam iyi olacak
Bugün telefonu elime bile alamadım ya.Dıt dı dıttt maraton talebi var
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
Çok teşekkür ederim negoSağlıkla büyüsün bebeğin hayırlı olsun
Ben bu ara aktif değilim ama sen katılabilirsin tabii ki.
Haklısın canım ben de olsam kaygılanırdım aman Allah esirgesin annemlerin evi sobalı iken odun kömür çatıya koyardık bi gün çatıya kömür almaya çıktım o karanlıkta saklanmış bi çift göz bana bakıyordu o an ne arıyorsun burda dedim korkuyla kaçtı ama ben o günden sonra tenha kuytu yerlerden ödüm patlar bodrum kömürlük gibi yerler korkulu rüyam oldu resmenAmin canım 3 gündür olay olalı aklım çıkıyor her gece. Gülme ama banyonun havalandırma cami varya hani orası tehlikelimidir direk yerde korkar oldum her delikten
Ayy tövbe yarabbim tüylerim diken diken olduHaklısın canım ben de olsam kaygılanırdım aman Allah esirgesin annemlerin evi sobalı iken odun kömür çatıya koyardık bi gün çatıya kömür almaya çıktım o karanlıkta saklanmış bi çift göz bana bakıyordu o an ne arıyorsun burda dedim korkuyla kaçtı ama ben o günden sonra tenha kuytu yerlerden ödüm patlar bodrum kömürlük gibi yerler korkulu rüyam oldu resmen
Oy ürktüm vallahi. Senin kuytu dan birtnede bizde vardı işte orayı ördük. Eskiden oraya ergenler saklanıp sigara içerdi şimdi eşime dedim burasıda tam saklanmalık. Bu akıllı hırsız bir daireye giriyor ev sahibi namaza kalkmış,hırsızı görünce çığlık atıyor. O pislik te aşağı inersem yakalanırım hesabı,kaçıp çatıya çıkıp terasın birine inmiş. Polis gelene kadar tekrar çatıya çıkmış döve döve idirdiler pisliği. Yani iki eve girmiş oldu. Dün gece tablet çaldı oyun şeyiymiş ödüm patladı. 15 20 gün gider benle bu korku.Haklısın canım ben de olsam kaygılanırdım aman Allah esirgesin annemlerin evi sobalı iken odun kömür çatıya koyardık bi gün çatıya kömür almaya çıktım o karanlıkta saklanmış bi çift göz bana bakıyordu o an ne arıyorsun burda dedim korkuyla kaçtı ama ben o günden sonra tenha kuytu yerlerden ödüm patlar bodrum kömürlük gibi yerler korkulu rüyam oldu resmen
Çok korkunçtu canım vallaAyy tövbe yarabbim tüylerim diken diken oldu
Allah korusun canım
Bizim Yanyana iki apartmandı iki kardeşin çatılar arasında geçiş vardı belki bu da saklanıyordu ya da uygun anı kolluyordu millet fazlalıklarını çatıya koyuyordu değerli bir şey var mı diye bakınıyordu belki de ben bağırınca diğer apartmanının merdiveninden inip çıktı gitti yine gelecek diye ödüm patlıyorduOy ürktüm vallahi. Senin kuytu dan birtnede bizde vardı işte orayı ördük. Eskiden oraya ergenler saklanıp sigara içerdi şimdi eşime dedim burasıda tam saklanmalık. Bu akıllı hırsız bir daireye giriyor ev sahibi namaza kalkmış,hırsızı görünce çığlık atıyor. O pislik te aşağı inersem yakalanırım hesabı,kaçıp çatıya çıkıp terasın birine inmiş. Polis gelene kadar tekrar çatıya çıkmış döve döve idirdiler pisliği. Yani iki eve girmiş oldu. Dün gece tablet çaldı oyun şeyiymiş ödüm patladı. 15 20 gün gider benle bu korku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?