Düzenli Evimiz & Hayatımız

*dağınıklık toplanacak
*akşam yemeği yapılacak
*mutfak toplanacak
*çocuklar yıkanacak
*kişisel bakım yapılacak
*çocuğun okul eşyaları hazırlanacak
*alışveriş yapılacak
*çöpler atılacak
*ev süpürülecek
*yerler silinecek
*toz alınacak
*çamaşır yıkanacak

Toz alma ve çocukları yıkama işi kaldı
*Ütü de yapmam lazımmış
*Wc yıkanacak

Yoruldum. Yarın da işe gitcem dinlenmeden.

Yapabildiğim kadarını yaparım artık.

Evim alıp başını gidiyor bugün hiçbir iş yapamadım. 1hafta içinde sağ ve sol binalara hırsız girdi gece 4te bağırış sesine uyandık polis sesi ev sahibnin çığlığı psikolojimi bozdu. Sabahtan bahçe duvarını yükselttik,açık bir alanı ördük tehlike arz eden bir cama korkuluk yaptırıcaz. Hep dışarda geçti günümüz. Sağolsun komşum yemek çay hazırladı geldi pikniğimizi de yaptık arada :)
Yarin ilk okul günü erkenden evi kırklarım çocuklar gitmeden. Allahtan öğlenciyiz.

Aman Allah esirgesin canım tedbir almakla çok iyi yapmışsınız

Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Çamaşırları topladım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Odaları ve oyuncuları topladım
Çocukları banyo yaptırdım
Bütün nevresimleri değiştirdim
Marketten gelenleri yerleştirdim
Yemekten sonra makinayı doldurdum çalıştırdım
Makinayı doldurdum çalıştırdım birazdan asıcam

Ben yarin yapacaklarını yazip kaciyim haftaya güzel baslayalim

Evi supurtup viledalamak
Öncesinde toz almak
Balkonu yikamak
Börek yapip buzluga atmak
Ders çalışmak
Kusumun kafesini temizlemek
Kalan kapilar silincek ama o da sali günü artik yarin cok yorar hepsi beraber.
Toz alırken firini da ayrintili silerim aradan ciksin
Bakım yapmak (kas biyik )

Bol enerjili bi hafta olsun inşallah

Bugün telefonu elime bile alamadım ya.

Aşure yaptım.

Dünden konserve menemen yapmıştım ve yağlı biber turşusu yapmıştim onlari yerleştirdim.

2 makine çamaşır yikadim astım.

Dopdolu yoğun yorucu bir hafta sonu oldu.

Hoşgeldin tekrardan canım

Sağlıkla büyüsün bebeğin hayırlı olsun
Ben bu ara aktif değilim ama sen katılabilirsin tabii ki.
Çok teşekkür ederim nego
Bugün;
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, ocağı sildim.
Dünden asılan çamaşırları toplayıp yerleştirdim. Yeni yıkanan çamaşırları astım.
Akşam yemeği sonrası mutfağı toplayıp, makinayı çalıştırdım. Ocağı üstünden sildim.

Amin canım 3 gündür olay olalı aklım çıkıyor her gece. Gülme ama banyonun havalandırma cami varya hani orası tehlikelimidir direk yerde korkar oldum her delikten
Haklısın canım ben de olsam kaygılanırdım aman Allah esirgesin annemlerin evi sobalı iken odun kömür çatıya koyardık bi gün çatıya kömür almaya çıktım o karanlıkta saklanmış bi çift göz bana bakıyordu o an ne arıyorsun burda dedim korkuyla kaçtı ama ben o günden sonra tenha kuytu yerlerden ödüm patlar bodrum kömürlük gibi yerler korkulu rüyam oldu resmen

Ayy tövbe yarabbim tüylerim diken diken oldu
Allah korusun canım

Oy ürktüm vallahi. Senin kuytu dan birtnede bizde vardı işte orayı ördük. Eskiden oraya ergenler saklanıp sigara içerdi şimdi eşime dedim burasıda tam saklanmalık. Bu akıllı hırsız bir daireye giriyor ev sahibi namaza kalkmış,hırsızı görünce çığlık atıyor. O pislik te aşağı inersem yakalanırım hesabı,kaçıp çatıya çıkıp terasın birine inmiş. Polis gelene kadar tekrar çatıya çıkmış döve döve idirdiler pisliği. Yani iki eve girmiş oldu. Dün gece tablet çaldı oyun şeyiymiş ödüm patladı. 15 20 gün gider benle bu korku.

Ayy tövbe yarabbim tüylerim diken diken oldu
Allah korusun canım
Çok korkunçtu canım valla
Bizim Yanyana iki apartmandı iki kardeşin çatılar arasında geçiş vardı belki bu da saklanıyordu ya da uygun anı kolluyordu millet fazlalıklarını çatıya koyuyordu değerli bir şey var mı diye bakınıyordu belki de ben bağırınca diğer apartmanının merdiveninden inip çıktı gitti yine gelecek diye ödüm patlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…