- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
ya evet ben yatagimi toplamadim. kocam gitsin kahvaltidan sonra ne güzel uyunur.
ya evet ben yatagimi toplamadim. kocam gitsin kahvaltidan sonra ne güzel uyunur.Nego gelmeden iki kestirsek mi
dimiYataklar duruyo boşluğa düşüyorum çocuklar olmayıncaçay demliyorum kokusu uyutmaz belki
cayi ic öyle yat. tadi agzinda kalsin uyku daha kaliteli oluyomus bilim adamlari diyor ☻☻Yataklar duruyo boşluğa düşüyorum çocuklar olmayıncaçay demliyorum kokusu uyutmaz belki
Norveçli bilim adamları mı?cayi ic öyle yat. tadi agzinda kalsin uyku daha kaliteli oluyomus bilim adamlari diyor ☻☻
tamam satırların arasında kaybolurken tatlı bir uyku bastırırLora 15 dk toplayacam ben ya sonra tv karşısında kitabımı okuycam tv ninde kendi açık sesi kısık anlıyomusun?
Hani bütün imkanlar benim mesajı beynimin altına üstüne
Nere uyuyorum oğlan ayakta bi kahve yapayım açılayım diyorum ona da müsade yok oturduk oyun oynuyoruzUyudunuz dimi ahahaha
Siz uyurken ben
gece 4 e kadar büyük oğlum agladi onunla uğrastım kulaği ağridıuyusam mı temizlik yapip öyle mi uyusam ama uyusam
dimibi odalara girip ciktim anlamsizca her yer beniim sessizce
Lora 15 dk toplayacam ben ya sonra tv karşısında kitabımı okuycam tv ninde kendi açık sesi kısık anlıyomusun?
Hani bütün imkanlar benim mesajı beynimin altına üstüne
Kıyamam ben size ya cocuk olunca hep böyle yorgun uykusuz olunuyo galiba kime baksam öyleYaa benim de çok uykum var. 6da kalktık bugün de. Şu an gözlerim açık ama beynim uyuyor o vaziyetteyim
Cook gecmis olsun canmBi telefon geldi amcam hastanedeymiş covidden kafam allak bullak oldu
Kıyamam ben size ya cocuk olunca hep böyle yorgun uykusuz olunuyo galiba kime baksam öyleSaglikla büyüsünler insallah bol bol dinlenin
Siz dinlenirken ben daha yeni dogmus cüvcüvümle ne halt yicem bakalim
Cook gecmis olsun canmasilarini olmus muydu? İnşallah hemen kurtulur
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahBi telefon geldi amcam hastanedeymiş covidden kafam allak bullak oldu
Fırsat buldukça dinleniyorum ama çok da fırsat olmuyor. Bugün öğle uykusudayken fazla iş yapmıcam ders çalışcam o ara dinlenirim birazKıyamam ben size ya cocuk olunca hep böyle yorgun uykusuz olunuyo galiba kime baksam öyleSaglikla büyüsünler insallah bol bol dinlenin
Siz dinlenirken ben daha yeni dogmus cüvcüvümle ne halt yicem bakalim
Cook gecmis olsun canmasilarini olmus muydu? İnşallah hemen kurtulur
Kolay gelsin Allah zihin acikligi versin canimFırsat buldukça dinleniyorum ama çok da fırsat olmuyor. Bugün öğle uykusudayken fazla iş yapmıcam ders çalışcam o ara dinlenirim biraz
Amin sağol canım sana da Allah zihin açıklığı versinKolay gelsin Allah zihin acikligi versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?