- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
Ben hiç yumuşak değilim o zaman hiç oyle gelen olmazama müsait değiliz dediğimiz halde eşimin teyzesi geldi bir kez onu da eşim başka türlü paraladi küstü bı daha gelmedi
ayy hic de gelmeyin diyemem. tüh.Bunların ayağı alışır ilk günden maşallah aman dikkat et
evet ya hayat kısa yarınımız belli diil ver coşkuyuBende de deli mıknatısi var.
Nerde görsem çekerim kendime.
Akıllı insanla işim olmuyor
Hayat kısa coşkuyla yaşamak lazım
iyi akşamlar canım . büyük temizlik mi rutin mi ?Hayırlı akşamlar canlarsabahtan beri iş yapıyorum. Bi bitsede otursam
napiyosunuz dün bakım günuydü.var mı yapmayan,bugün yapacak olan?
Oğlum kek hastası o yüzden iki güne bir kek yapıyoruzkek i okuyunca gözbebeklerim büyüdü
Ben dün saçımı boyadımnapiyosunuz dün bakım günuydü.var mı yapmayan,bugün yapacak olan?
güle gule kullanBen dün saçımı boyadım
Ah sorma kardeşlik bu halimle okula gitmek ayrı bi delilik oldu maskeyle ders anlatma zorluyor merdiven inip çıkmak mahvediyor eve geldiğimde pertim çıkmış oluyor resmensen agirlastin dimi iyice
Ah sorma kardeşlik bu halimle okula gitmek ayrı bi delilik oldu maskeyle ders anlatma zorluyor merdiven inip çıkmak mahvediyor eve geldiğimde pertim çıkmış oluyor resmen
Haftaya cuma nasipse gerçi yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecekizine cikmiyor musun daha
Ay sen hamilesin degilmi allah kucağına almayı nasip Etsin inşallahHaftaya cuma nasipse gerçi yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimAy sen hamilesin degilmi allah kucağına almayı nasip Etsin inşallah
Çayım hazır buyurHayırlı akşamlar kızlar
Bugün
-Evi toparladım
-wc ve lavabo temizledim
- Balkonu toparlayıp yıkadım
- Veee saatlercee domates yaptım
Keşke şimdi bi çay kahve yapanım olsa nasıl güzel olurdu ah ahhh:)
Aaa bir de kırmızı biberden kahvaltılık bişi yaptımAdı yok bişii işte
Büyük temizlikiyi akşamlar canım . büyük temizlik mi rutin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?