Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dünden beri migren ağrım geçmiyor. Parol dışında ağrı kesici de alamıyorum. Kafam zonkluyo hareket ettikçe ama bu arada evde baya bi zonklamış. Bi maraton yapsam çok iyi olcak

Dünden beri migren ağrım geçmiyor. Parol dışında ağrı kesici de alamıyorum. Kafam zonkluyo hareket ettikçe ama bu arada evde baya bi zonklamış. Bi maraton yapsam çok iyi olcak
Geçmiş olsun canım benimde soldan soldan zonkluyor

geçmış olsun canım evde gözlükle otur iyi geliyor eşimde öyle yapar hep bide arveles daha sağlam bi ilaç ondan içersen oda işe yarayablr

Yok ya baya gözbebekleri küçülüyo tüylü bi toka koymuş çocuklar oynasın diye neler ediyo ona tövbe est belgesel tadında
Hee anladim kızışıyo desene şuna benimki 1.5 yasinda su an galiba. Ben oğlan saniyodum dişi cıktı kizi yanlislikla kizla evlendircektim az daha
Bi tanesini zor idare ediyorum iki olurlarsa bilmiyorum kafayi yerim herhalde yemleri kafesin dışına atmak en buyuk hobisi benimkinin
Dur bu mesajı kaçırmışım çay içiyodum içerken katlim bari
Ben de kahve icerken katladim sükür bitti

Gecmis olsun ikinize de vicks falan koklamak onunla basi ovmak iyi geliyo diyolar ama

Sağol negocum sana da geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım ensene buz ayağına sıcak su köy on onbeş dakika bana iyi geliyor
Sağol canım. Enseye buz biliyordum ama ayağa sıcak suyu denemedim hiç bi deneyeyim. Aynı anda mi yapmak lazım

Sağol canım
Sağol negocum sana da geçmiş olsun

Sağol canım. Enseye buz biliyordum ama ayağa sıcak suyu denemedim hiç bi deneyeyim. Aynı anda mi yapmak lazım
Sağol canım

geçmış olsun canım evde gözlükle otur iyi geliyor eşimde öyle yapar hep bide arveles daha sağlam bi ilaç ondan içersen oda işe yarayablr
Gözlüğü oğlan alır atar gözümden emziriyorum arveles içebilir miyim bilmiyorum yoksa Parol u almam bile z zaten

Sağol civcivim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…