golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Bilmem e nabızda 8 Eylül son gün yazıyordu ilk dozu da 30 temmuz da olmuşumMusluk nasıl son gün yaa 8 ağustos değil mi benimde 9. 20 ye kadar süre yazıyo
Geçmiş olsun canım benimde soldan soldan zonkluyorDünden beri migren ağrım geçmiyor. Parol dışında ağrı kesici de alamıyorum. Kafam zonkluyo hareket ettikçe ama bu arada evde baya bi zonklamış. Bi maraton yapsam çok iyi olcak
Geçmiş olsun canım ensene buz ayağına sıcak su köy on onbeş dakika bana iyi geliyorDünden beri migren ağrım geçmiyor. Parol dışında ağrı kesici de alamıyorum. Kafam zonkluyo hareket ettikçe ama bu arada evde baya bi zonklamış. Bi maraton yapsam çok iyi olcak
geçmış olsun canım evde gözlükle otur iyi geliyor eşimde öyle yapar hep bide arveles daha sağlam bi ilaç ondan içersen oda işe yarayablrDünden beri migren ağrım geçmiyor. Parol dışında ağrı kesici de alamıyorum. Kafam zonkluyo hareket ettikçe ama bu arada evde baya bi zonklamış. Bi maraton yapsam çok iyi olcak
Hee anladim kızışıyo desene şunaYok ya baya gözbebekleri küçülüyo tüylü bi toka koymuş çocuklar oynasın diye neler ediyo ona tövbe est belgesel tadında
Ben de kahve icerken katladim sükür bittiDur bu mesajı kaçırmışım çay içiyodum içerken katlim bari
Dünden beri migren ağrım geçmiyor. Parol dışında ağrı kesici de alamıyorum. Kafam zonkluyo hareket ettikçe ama bu arada evde baya bi zonklamış. Bi maraton yapsam çok iyi olcak
Gecmis olsun ikinize deGeçmiş olsun canım benimde soldan soldan zonkluyor
Sağol negocum sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım benimde soldan soldan zonkluyor
Sağol canım. Enseye buz biliyordum ama ayağa sıcak suyu denemedim hiç bi deneyeyim. Aynı anda mi yapmak lazımGeçmiş olsun canım ensene buz ayağına sıcak su köy on onbeş dakika bana iyi geliyor
Sağol canımHee anladim kızışıyo desene şunabenimki 1.5 yasinda su an galiba. Ben oğlan saniyodum dişi cıktı kizi yanlislikla kizla evlendircektim az daha
Bi tanesini zor idare ediyorum iki olurlarsa bilmiyorum kafayi yerim herhalde yemleri kafesin dışına atmak en buyuk hobisi benimkinin
Ben de kahve icerken katladim sükür bitti
Gecmis olsun ikinize devicks falan koklamak onunla basi ovmak iyi geliyo diyolar ama
Sağol canımSağol negocum sana da geçmiş olsun
Sağol canım. Enseye buz biliyordum ama ayağa sıcak suyu denemedim hiç bi deneyeyim. Aynı anda mi yapmak lazım
Gözlüğü oğlan alır atar gözümdengeçmış olsun canım evde gözlükle otur iyi geliyor eşimde öyle yapar hep bide arveles daha sağlam bi ilaç ondan içersen oda işe yarayablr
Sağol civcivimHee anladim kızışıyo desene şunabenimki 1.5 yasinda su an galiba. Ben oğlan saniyodum dişi cıktı kizi yanlislikla kizla evlendircektim az daha
Bi tanesini zor idare ediyorum iki olurlarsa bilmiyorum kafayi yerim herhalde yemleri kafesin dışına atmak en buyuk hobisi benimkinin
Ben de kahve icerken katladim sükür bitti
Gecmis olsun ikinize devicks falan koklamak onunla basi ovmak iyi geliyo diyolar ama
aaa olmaz arvelesGözlüğü oğlan alır atar gözümdenemziriyorum arveles içebilir miyim bilmiyorum yoksa Parol u almam bile z zaten
Dünden beri migren ağrım geçmiyor. Parol dışında ağrı kesici de alamıyorum. Kafam zonkluyo hareket ettikçe ama bu arada evde baya bi zonklamış. Bi maraton yapsam çok iyi olcak
Geçmiş olsun canım benimde soldan soldan zonkluyor
Sağol canımGeçmiş olsun hanımlar
Bilmem e nabızda 8 Eylül son gün yazıyordu ilk dozu da 30 temmuz da olmuşum
Herkese Günaydın...13 Eylül Ödevi
Haftasonu bol bol yıkanan çamaşırları katlamak
Buzdolabı temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Geçmiş olsunBenimde başım çok gizel zonkluyo
Telde konuş yata yata bişey yaptığım yok daha ya civciv uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?