Nerdesin sen hıııSenin yokluğunda derbeder sersefil oldum negooooo
Bak bi yokum biraz dedin hasta ettin beni
Yapma bir daha böyle şeyler
Yokluğun bir uçurum, gidersen ordan uçurum ben negooooooooo
Şimdi nasılsın? İyiysen kalk bir şeyler yap belki iyi gelir ruhunaSelam Negocum ve kızlar:)
Gece midem rahatsızlandığı için doktoru çarşambaya ertelemek zorunda kaldım. Bugün güzel bir temizlik yapayım halsizim diye diye evi
pok götürecek
Gitmedin mi doktoraBonus seni kıtlardım da halim yok tahminin doğru ağrılarım ilerledi. Kaç gündür yürüyemeyecek duruma geldim birde boğazım balon gibi oldu. Daha bugün uyanınca kendime biraz biraz geliyor gibi oldum. Gerçekten bir anda çarptı beni bu habalar
Şimdilik araftayımNerdesin sen hııı
Gittim Cumartesi iğne bide serum verdi öyle kendime geldim yoksa varya ben bitiktim yeminleGitmedin mi doktora
Boğaz ağrısı gerçekten çok zor oluyorGittim Cumartesi iğne bide serum verdi öyle kendime geldim yoksa varya ben bitiktim yeminle
Velilerle cephedeydimNerdesiniz la
Şimdilik araftayım
Firardayım hastayım yastayım hattaaaaaa
Kim bilir kaç bahar sonra iyileşir yüreeeeek
Temizlik topiğine gelip az hava alın denmez ya hu koku geliyorsa çekin içinizeTopigi tiklarken geliyo klorak kokusu
Berdi de almadıö sordum dedim hocam evde ç vitamini alsam zencefil limon olur mu olur dedi. Zaten seruma katmış birşeyler iğne de etkiliymiş yeterli olur dediBoğaz ağrısı gerçekten çok zor oluyorilaç vermedi mi? Daha iyi misin?
Bonbon totonu kesem senin bonboooooon insan bi öper okşar hala kütük gibi davranıyon halaaaaabütün kış böyle arabesk hastalık mı çekeceğiz
Top süngü hazırda dursunVelilerle cephedeydim
Berdi de almadıö sordum dedim hocam evde ç vitamini alsam zencefil limon olur mu olur dedi. Zaten seruma katmış birşeyler iğne de etkiliymiş yeterli olur dedi
çok geçmiş olsun canım benimBerdi de almadıö sordum dedim hocam evde ç vitamini alsam zencefil limon olur mu olur dedi. Zaten seruma katmış birşeyler iğne de etkiliymiş yeterli olur dedi
Kim etti laJES Sen bilmezsin bıyığımıza bile laf eden oldu
Verdi agumentinAntibiyotik verdi mi? Kızımda hasta boğazından geçmiş olaun sanada lan iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?