Ya kızlar size noldu
Jes gülüm boğaz ağrısı için kesinlikle sirke gargara çok iyi geliyor hemen faydasını görüyorsun bı iznillallah iltihabı kurutuyor hızla ara ara sadece sirke su katmadan gargara yap tükür rabbim şifa versin inşallahBerdi de almadıö sordum dedim hocam evde ç vitamini alsam zencefil limon olur mu olur dedi. Zaten seruma katmış birşeyler iğne de etkiliymiş yeterli olur dedi
Deterjan soluyunca özellikle yağ sökücü benimde midem hep yanarZaten yine deterjan alerji yaptı dışarda öksüreceğim diye ödüm kopuyor, millet tırsarak bakıyor ne hale geldik
Reflü de olabilir sanki midem yüzünden gıcık tutuyor beni sesim de çatallaşıyor öyle zamanlarda.
Bunu da niye yazdıysam böyleyken böyle
Limonlu su icmek limon yemek de aynı etkiyi yapıyor :))Jes gülüm boğaz ağrısı için kesinlikle sirke gargara çok iyi geliyor hemen faydasını görüyorsun bı iznillallah iltihabı kurutuyor hızla ara ara sadece sirke su katmadan gargara yap tükür rabbim şifa versin inşallah
Doğrudur gülüm limon veya limonlu su tansiyon düşüklüğü olana zor ama sirkeyi yutmuyorsun ben severdim limonlu çay su bu zayıflama detoks serüvenlerinden sonra tiksindim sanırım birde üstüne kovit sürekli limon kolanyasi görmeye bile tahammülüm kalmadı mubaregiLimonlu su icmek limon yemek de aynı etkiyi yapıyor :))
Ben kolonya yi normalde sevmezdim mecbur kullanıyorumDoğrudur gülüm limon veya limonlu su tansiyon düşüklüğü olana zor ama sirkeyi yutmuyorsun ben severdim limonlu çay su bu zayıflama detoks serüvenlerinden sonra tiksindim sanırım birde üstüne kovit sürekli limon kolanyasi görmeye bile tahammülüm kalmadı mubaregi
Allah razı olsun canım. Yarından itibaren sirke gargara yaparım o zaman bende.Jes gülüm boğaz ağrısı için kesinlikle sirke gargara çok iyi geliyor hemen faydasını görüyorsun bı iznillallah iltihabı kurutuyor hızla ara ara sadece sirke su katmadan gargara yap tükür rabbim şifa versin inşallah
Bi beni sevmiyor zAten
Benim de belim kopuyorÖdevdi çaydı uyumuşum çocuklarla öyle yorgun hissediyorum ki mutfak duruyodu.
Kalktım şimdi toplıycam inşallah
Şekerlemelerine imrendimde mi yamuldun sen böyle?Benim de belim kopuyor
2 defa ovdurdum tık yok
Annem yapardı jes ben iyi gelmez dedikçe yapardı ve çok iyi geldiğini söylerdiAllah razı olsun canım. Yarından itibaren sirke gargara yaparım o zaman bende.
GünaydınGünaydın kızlar hayırlı sabahlar ❤
Çok geçmiş olsunGünlerdir hastalıkla uğraşıyoruz. Oğlumdan kızıma geçti şimdi de eşimle ben hastalandık. Hiç halim yok. Sürekli mide bulantısı. Bir sürü de çamaşır birikti. Bugün onları yıkarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?