Düzenli Evimiz & Hayatımız

Berdi de almadıö sordum dedim hocam evde ç vitamini alsam zencefil limon olur mu olur dedi. Zaten seruma katmış birşeyler iğne de etkiliymiş yeterli olur dedi
Jes gülüm boğaz ağrısı için kesinlikle sirke gargara çok iyi geliyor hemen faydasını görüyorsun bı iznillallah iltihabı kurutuyor hızla ara ara sadece sirke su katmadan gargara yap tükür rabbim şifa versin inşallah

Deterjan soluyunca özellikle yağ sökücü benimde midem hep yanar

Limonlu su icmek limon yemek de aynı etkiyi yapıyor :))

Limonlu su icmek limon yemek de aynı etkiyi yapıyor :))
Doğrudur gülüm limon veya limonlu su tansiyon düşüklüğü olana zor ama sirkeyi yutmuyorsun ben severdim limonlu çay su bu zayıflama detoks serüvenlerinden sonra tiksindim sanırım birde üstüne kovit sürekli limon kolanyasi görmeye bile tahammülüm kalmadı mubaregi

Ben kolonya yi normalde sevmezdim mecbur kullanıyorum

Allah razı olsun canım. Yarından itibaren sirke gargara yaparım o zaman bende.

Merhaba. Gün içinde mesajları takip edemedim. Bugün kızımın aşısı vardı sabahtan. Eve geldiğimizden beri ateş, kusma, ağlama krizleri, emmek istememe, huysuzluk derken yemek bile yiyemedim. Nevresimleri değiştirebildim bir de dünden astığım çamaşırları toplayıp yenilerini asabildim sadece.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…