- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Dur kız amanÇok fena laf sokuyorum veli grubunda aaa biri beni durdursun ya
Temizlik topiğine gelip az hava alın denmez ya hu koku geliyorsa çekin içinize
Temizliğimize çamaşır suyumuza laf eden etmeye çalışan çok oldu burda aldılar cevaplarını bunlar gırmızı çizgiler çünkü
Yok ya bi dusakabini ovdum bir de ders calistim bir de yemek yaptim.Telde konuş yata yata bişey yaptığım yok daha ya civciv uçtu gitti
Bende dilekce imzalamaya gidiyorumÇok fena laf sokuyorum veli grubunda aaa biri beni durdursun ya
Elini sallasan gelir zaten kes kaba ettenKoca totolu minik kaşıntın mı var hayırdır nereni keseyim dicem de sen de et löp löp maşallahilla bulunur bir yer
Noldu kız niyeÇok fena laf sokuyorum veli grubunda aaa biri beni durdursun ya
anammm niye gııııÇok fena laf sokuyorum veli grubunda aaa biri beni durdursun ya
Devlet okulunda herkes istiyoki tek kuruş vermesin okullar böyle işte napalımanammm niye gıııı
Ben migrosta da aynıyım tek fark bim de herkes ben gibi dururken Migros da bu nasıl girdi içeri diye bakıyorlarDevlet okulunda herkes istiyoki tek kuruş vermesin okullar böyle işte napalım
bu şey gibi bimde iki kişi sıra beklese kasa açın diye kızıyolar migrosta bekleyince kimsede çıt yok
Valla bilmiyordum ben hep öyle yazarak giriyordumNiye küseyim kızdım sadece belki sen şaka yaptın ama benzer laflar çok oldu.
Hassas nokta.
Siz anca temizlik yaparsınız kafasındaydılar o kelebek olup gidenler boşuna yazılmadı bizim etiketler.
Günlerdir hastalıkla uğraşıyoruz. Oğlumdan kızıma geçti şimdi de eşimle ben hastalandık. Hiç halim yok. Sürekli mide bulantısı13 Eylül Ödevi
Haftasonu bol bol yıkanan çamaşırları katlamak
Buzdolabı temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
JES çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine
Sağolun yavru ceylanlarGeçmiş olsun canımhavalar dengesiz dikkat et kendine
Yaz sizin totonuzu kestiririm lan deÇok fena laf sokuyorum veli grubunda aaa biri beni durdursun ya
Özletme ulan kendiniYaz sizin totonuzu kestiririm lan de
Kızım bak işte akıyor paçalardan itiraf et artık beni deli gibi seviyorsun senÖzletme ulan kendini
Na alakası var insan kediyi bile görmese özlerKızım bak işte akıyor paçalardan itiraf et artık beni deli gibi seviyorsun sen
Bu kedi başka kedi ama totosunu kestiğimNa alakası var insan kediyi bile görmese özler
Valla bilmiyordum ben hep öyle yazarak giriyordumbirde bir ara temizlik yarışmalarında böyle muhabbetlee çok olmuştu ona dayanarak Tan yazdim temizlik imandan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?