Ya gece yapıyosun ya dolapta dursun yımırta sabaha bişir işte yada sabah yapO zaman kahvaltı saatinde yapayımgece gece akı ne yapam
Kaç gün gider bu maske şimdi?
kk birinci noteri yolladın mı misafirleri?
Bijuteriden bişey aldın mıtek kişiydi zaten
beş buçuk gibi çıktık beraber evden. butikleri bujiterileri falan gezdik alışveriş yaptık.
sonra arkadaşı yolcu edip geldik oglanla bonusum:)
ben baya yorulmuşumbundan sonra ani misafir kabul etmicem
Sağol canım İnşallah iyi gibi bakalım. Takviye vere vere bir hal oldu çocuklar daErken kalkan yol alır dedikleri sen olmalısın
Geçmiş olsun canım inşAllah hafif atlatır
Bijuteriden bişey aldın mı
HoşgeldinGünaydıınben geldim hepiciğinizi çok özledim nasılsınız
Sağol canım aminDün bütün ütüleri bitirdim Nego, bugün çamaşırlar kurursa çıkanları utulerim.
Nevresimleri değiştireyim.
@Mikan @Aktif LoraNego kızlar çok geçmiş olsun Allah'ım yavrulariniza şifa versin okullar açılınca hastalıklar da başlıyor zaten mevsim geçişi
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinNegom fazla katılım sağlayamıyorum biraz sıkıntılar var. Kk ya bakck zamanım yok hstalık bitti başka sıkıntılar başladı. Yakın sayılan birini kaybettik tadım tuzum yok. Etiketten çıkarırsan boynum kıldan ince. Nezaman gelirim bilmiyorum.
Canım keşke aksatmasaydın antibiyotiğiİnşallah iyi olursun canım Antibiyotik midemi ağrıttı diye bırakmıştım evvelsi gece yine çok ağrıdı yine başladım antibiyotiğe sirke karanfil filan kesmiyor onlarla idare ederim sanıyordum ama yok olmadı
Amin İnşallah@Aktif Lora
@Mikan
Nego çok geçmiş olsun yavrulara inşallah bir an önce iyileşirler
@speranzoso başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
SağolGeçmiş olsun
Keşke mide ağrıma katlanamayıp bıraktım sersem gibiCanım keşke aksatmasaydın antibiyotiği
Üfff bugün Merve’ye tarif attım yapasım da geldi hani ama sonra üşendimFırında sütlü kaşarlı patatesin mutlulukla bir ilgisi olmalı
Fazla kilolarında mutsuzlukla
Ben de diyorum müşteriler niye bu ara hep bozuk para yığıyo önüme
Bugün kaşarlı pattis günüydü deseneÜfff bugün Merve’ye tarif attım yapasım da geldi hani ama sonra üşendim
Nerdesin sen ya huuu. Misafirler size mi yerleştiBen de diyorum müşteriler niye bu ara hep bozuk para yığıyo önüme
Peki Bonus başkanYa gece yapıyosun ya dolapta dursun yımırta sabaha bişir işte yada sabah yap
Haftada 1 yada 2 diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?