Bittmi senin işin Lora gitmiş
gitmedim kiz yuvarlaniyorum daha. bugün dip köşe dolap ne varsa düzenlicem. yarin da cam koltuk duvar giricem inşallah.Bittmi senin işin Lora gitmiş
cam silmis bu saate kadarCamlar fena terletti bi duş aldım çay içtim dinlendim geri kalan her şey duruyor buçukta kalkim diyorum
Geçmişi tam okumadın mıcam silmis bu saate kadarben daha ayagimi isitmaya calisiyorum ☻
Camlar fena terletti bi duş aldım çay içtim dinlendim geri kalan her şey duruyor buçukta kalkim diyorum
Hadi 10 dk ya gidelim hepimiz kızı uyuttum uyanmadan bitsin camlargitmedim kiz yuvarlaniyorum daha. bugün dip köşe dolap ne varsa düzenlicem. yarin da cam koltuk duvar giricem inşallah.
Tamam işte akatarda o kök kuru satılıyor ondan olmaz o zaman, tazesini manavdan alıcaz yani dimiÖyle diyolla valla canım, ben gördugumde daha çiçeği yoktu ama yaprakları bile nergis gibiydi o kadar güzeldi ki anlatamam. Bugün ekecegim inşallah filizlenirse atarım fotoğraflarını.
Ya deneyelim inşallah tutar.
Seneye kisin zencefil almaya son
Normal aktardan kök alıyoruz ya Negocum ondan işte. İçi yaş oluyor ya patates gibi, zaten onların üzerinde bazen küçük küçük filizler oluyor.
Ne kadaaan dikkatli bir insanım gördün mü jesicaAramışken biden fırına baksınlar dedim negoooooo
Olanlar var sus aramızdaBizim de yokki
Sorması ayıp olmasın markası ne beyaz eşyanın?He fırına ne oldu diye soracaksın. Diyeyim şimdi fırın çalışınca buharı çıkıyor dışarı tuşları eritti yerinden çıktılar, şudörtlü siyah olanlar. Hani zaman ayarı ışık vs düğmeleri
Kolay gelsin abla selam söyle
Kendine geldin mi ruhenÖdevler süpermiş çamaşır makinesini kesin yapacağım diğerlerini de yapmaya çalışacağım. 2 gündür dokunmamıştım eve bugün çok iş var
Ben bunun kurusunu alırım hep böyle patates gibi tazesini hiç almadım. Bakıyım bulursa alsın eşim.
Evet canım kurusu var bunun
Ya hiç görmedim kurusunu Bonus, çok şaşırdım ama neden olmasın tabiki. Belki çaylara falan daha güzel olur kurusu.Ben bunun kurusunu alırım hep böyle patates gibi tazesini hiç almadım. Bakıyım bulursa alsın eşim.
Yaa tazesini al negom mutlaka kokusu falan bambaşka dolapta uzun süre dayanıyo kes kullan kaldır. Leblebi kadar kes kokla o bile yeter zaten aroması mükemmelBen bunun kurusunu alırım hep böyle patates gibi tazesini hiç almadım. Bakıyım bulursa alsın eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?