- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Hiç hiç keşke benimde olsa falan hiç dememKurutma makinelerinde gözüm kalmıyor hiç musluk dimi
65 değil miydi ula ne ara 130 olduBAna da çöpe gidecek gibi geldi 130 tl
Kurutma makinesi olanlara, dyson süpürgesi olanlara hiç gıcık olmuyorum hiççHiç hiç keşke benimde olsa falan hiç demem
Yakında robot süpürge de alır o tayfaKurutma makinesi olanlara, dyson süpürgesi olanlara hiç gıcık olmuyorum hiçç
Herkes istediğini alabiliyor mu gerçektenYakında robot süpürge de alır o tayfa
Amannnn napalım kardeş herkes istediğini alır sonuçta
Sanırım biz hariç herkesHerkes istediğini alabiliyor mu gerçekten
Ulaaaaaa hain bende çay içiyorum belki bende silerim camları ama önce hava durumuna bakayım sonra çık üzülüyorum
Oha şansıma full güneş ama nasılUlaaaaaa hain bende çay içiyorum belki bende silerim camları ama önce hava durumuna bakayım sonra çık üzülüyorum
Ulaaaaaa hain bende çay içiyorum belki bende silerim camları ama önce hava durumuna bakayım sonra çık üzülüyorum
Değişik sesle gülmüşümOha şansıma full güneş ama nasıl
Full güneş Bonus bacı iyi etmişin bende silerim karşılar görünmüyorŞu ikisinide silim çay içicem inşallah
Dom dom kurşunuyla vursan daha az acırdıDeğişik sesle gülmüşüm
Kız her cam silmeye perde mi yıkıyoruzPerde de mi yıkıcam şimdi pffff :/
Silmek istemiyorum şu uyuz camlarımıFull güneş Bonus bacı iyi etmişin bende silerim karşılar görünmüyor
6 ayda anca siliyorum ben cam mecbur yıkanıyor.Kız her cam silmeye perde mi yıkıyoruz
Bende de sevmiyorum kıyı köşe hep küf :/Silmek istemiyorum şu uyuz camlarımı
Kıymık batacak elime koluma pöf
Öyle diyolla valla canım, ben gördugumde daha çiçeği yoktu ama yaprakları bile nergis gibiydi o kadar güzeldi ki anlatamam. Bugün ekecegim inşallah filizlenirse atarım fotoğraflarını.Ayyyyy çok güzel ciddi büyüyp böyle oluyor mu ya?
Çiçek tohumu aldım ben anca yaprak verdi çiçek açmadı pek çirkindi yaprağı da :/
Yaa harika mutlaka deniycem
Ya deneyelim inşallah tutar.Ya taze kök mü olacak kuru mu peki onu sormamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?