- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
Bunu izlemiştim.Kadını nasıl kızdırdıysa artık kocası, hınçla silkeliyo
Rica ederimdoğru siyah tehlikeli biraztesekkür ederim
Bütün watsap gruplarına attım
Ayyyy ama buyük bi cesarettt o sular nereye gidiyo şaşkın saskın bakmıştımBütün watsap gruplarına attım
Acaba kadın düşecek mi diye bekledim
Ne alakası var ona sinirli değilim sinirlimiyim yoo değilim
ah başganım ah, dondurucu geldi sildim pakladım dikkat etmemişiz kapağı tam kapanmıyormuş. Servis geldi onu götürüp yenisini getireceklermiş. Önce baksak silmezdim en azından :-(Günaydın
Eki Görüntüle 2923929
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
I ipek2890
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
kız sen misin videodaki yoksaayni ayni
Benim banyo gibi seninki o zaman. Bordo güzel olur.ayni rengi nasil buldun gıama zemin krem
ayni rengi nasil buldun gıama zemin krem
Nasılsın canım şimdi ?Sabah beri yatıyorum nezle grip halindeyim bide masumlara bakim dedim yattığım yerden ağladım bi güzel kafam zonkladı yine yattım.
Kalktım ortalığı toparlamaya.
Nasılsın canım şimdi ?
Çok afedersin hala balgamlı öksürüyorum canım 15 gün oldu neredeyse öksürdükçe dikişlerim ağrıyor resmen test ver en azından için rahat ederKulaklarım bi garip tıkanmış gibi komple gafam bi test veririm belki.
Sen nasıl oldun iyileştin mi?
Hepsini yapacağım inşallah hafta sonuÇamaşır suyuyla her yeri silerek. Halıları koltukları yıkatarak. Evde yokken evi bol bol havalandır. Kapı kollarını elektrik düğmelerini özellikle sil. Çamaşır suyu en etkilisi.
he benden zeka fışkırir arada düsünemedimBordo fayans yazınca anlaşmalı demek ilk bu çıkıyor
Bordo çok belirgin ni renk banyo ufak yer mümkünse az olsa daha iyi.
Benim bordo az krem kısmı çok. Pas pas bir kaç tane ne varsa onu kullanıyorum zatenhe benden zeka fışkırir arada düsünemedim
mantikli bi bordo bi krem aliyim. maksat masraf olsunBenim bordo az krem kısmı çok. Pas pas bir kaç tane ne varsa onu kullanıyorum zaten
Biber yaprak karışık dolma yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?