Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aaa onun toz deterjanı mi çıkmış bayılıyorum o kokuya ya yerleri hep onunla siliyorum.
Kızlar sanırım hasta oluyorum boğazımda bir gidiklanma hissi var Allah hayırlara çıkarsın

Aaa onun toz deterjanı mi çıkmış bayılıyorum o kokuya ya yerleri hep onunla siliyorum.
Kızlar sanırım hasta oluyorum boğazımda bir gidiklanma hissi var Allah hayırlara çıkarsın
Bende merak ettim bende o kokuyu çok seviyorum ilk burda duydum inşallah sıvı deterjanlı olanıda çıksa
Çok geçmiş olsun

Bende öyle oldum dün bugün grip uyandım geçmiş olsun sana da
Geçmiş olsun bonuscum o zaman çocuktan uzak durayım bugün biraz. Tek korkum ona geçmesi.

Bende merak ettim bende o kokuyu çok seviyorum ilk burda duydum inşallah sıvı deterjanlı olanıda çıksa
Çok geçmiş olsun
Bugün bakayım hemen deterjan azalıyordu zaten.
Çok teşekkür ederim canım

Evde doğru düzgün durmadım ki ondandır,memlekete çok gittim kaldım,bir de bende maalesef Instagram bağımlılığı var kurtulamıyorum bir türlü siliyorum geri yüklüyorum şuan yine sildim ,bu bağımlılık yüzünden ev desen dandini nasıl kurtulurum bilmiyorum irade mi kullanamıyorum artık(

İnstagram yerine buraya baksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…