Sen gel yer sofrası kurarım benebatıma bakma çok yer kaplamam ☻
turşu da cikarirsin mi babanin hayrinaSen gel yer sofrası kurarım ben
turşu da cikarirsin mi babanin hayrina
Aaa onun toz deterjanı mi çıkmışEvi toparladım, bulaşıkları yıkadım. Beyazları makineye attım.Bingonun mutlu yuvam kokulu toz deterjanını aldım bakalım lekelere başarılı mı görücez.Buzdolabını da sildim ödev tamamdır. Reçelli kurabiye yapasım var.Wc, lavabo da yıkanırsa bugünlük yeter bana dinlenmek istiyorum.
İlacın etkisi geçti başladı ağrımaya, jel sürdüm şimdilik.Nego nasıl oldu boynun?
Bende öyle oldum dün bugün grip uyandım geçmiş olsun sana daAaa onun toz deterjanı mi çıkmışbayılıyorum o kokuya ya yerleri hep onunla siliyorum.
Kızlar sanırım hasta oluyorumboğazımda bir gidiklanma hissi var Allah hayırlara çıkarsın
Bende merak ettim bende o kokuyu çok seviyorum ilk burda duydum inşallah sıvı deterjanlı olanıda çıksaAaa onun toz deterjanı mi çıkmışbayılıyorum o kokuya ya yerleri hep onunla siliyorum.
Kızlar sanırım hasta oluyorumboğazımda bir gidiklanma hissi var Allah hayırlara çıkarsın
Fiziğe falan gitmen lazım düzleşme olabilir sıcak tut bide bardak çekebilir mi eşin yapsaİlacın etkisi geçti başladı ağrımaya, jel sürdüm şimdilik.
Çok geçmiş olsun canımİlacın etkisi geçti başladı ağrımaya, jel sürdüm şimdilik.
Geçmiş olsun bonuscum o zaman çocuktan uzak durayım bugün biraz. Tek korkum ona geçmesi.Bende öyle oldum dün bugün grip uyandım geçmiş olsun sana da
Bugün bakayım hemen deterjan azalıyordu zaten.Bende merak ettim bende o kokuyu çok seviyorum ilk burda duydum inşallah sıvı deterjanlı olanıda çıksa
Çok geçmiş olsun
Evde doğru düzgün durmadım ki ondandır,memlekete çok gittim kaldım,bir de bende maalesef Instagram bağımlılığı var kurtulamıyorum bir türlü siliyorum geri yüklüyorum şuan yine sildim ,bu bağımlılık yüzünden ev desen dandini nasıl kurtulurum bilmiyorum irade mi kullanamıyorum artıkÇünkü yoksun
Düzleşme ve fıtık var zatenFiziğe falan gitmen lazım düzleşme olabilir sıcak tut bide bardak çekebilir mi eşin yapsa
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
İnstagram yerine buraya baksanEvde doğru düzgün durmadım ki ondandır,memlekete çok gittim kaldım,bir de bende maalesef Instagram bağımlılığı var kurtulamıyorum bir türlü siliyorum geri yüklüyorum şuan yine sildim ,bu bağımlılık yüzünden ev desen dandini nasıl kurtulurum bilmiyorum irade mi kullanamıyorum artık(
İlk uyuşarakmı başladı benim bu ara boynumda karıncalanma ve uyuşma varDüzleşme ve fıtık var zaten
Ellerimde uyuşma vardı, boyun ağrım da çok oluyor. Git ihmal etme, gerçi ben gittim kaç yıl oldu daha da gitmedim.İlk uyuşarakmı başladı benim bu ara boynumda karıncalanma ve uyuşma var
Şu yerleşmem bir bitsin gideyim sanada çok geçmiş olsunEllerimde uyuşma vardı, boyun ağrım da çok oluyor. Git ihmal etme, gerçi ben gittim kaç yıl oldu daha da gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?