- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Ayy benim oğlan bire başladı ya. Giremez oldum topige ,girsem.bile sadece son sayfayı okuyabiliyordum. Bayağı geride kalmışımDoğdu şükür canım geçen Perşembe haftasını tamamladı bile
Bana haşlanmış tavuk güzel süt yapardı. Kilo da yapmazValla şimdilik gömmüyorumsık sık uyanma ritüeline adapte olup yemek aklıma geldiğinde kesin gömerim ama şimdilik uykusuzlukla başa çıkmaya çalışıyorum kızım da gece uyanmaya başladı yanınızda uyuyacağım diye
Allah kolaylık versin canım 1. Sınıf annesi olmak zor Allah razı olsun çok teşekkür ederimAyy benim oğlan bire başladı ya. Giremez oldum topige ,girsem.bile sadece son sayfayı okuyabiliyordum. Bayağı geride kalmışım
Sağlıkla büyüsün inşallah minigin
Su içiyorum canım kızımda da rahattım bu konuda normal yeme içme düzeni gitmiştim okula başlayıp uzun süre emzirmeyince azalıyordu sütüm yani o zaman farkında oluyordumBana haşlanmış tavuk güzel süt yapardı. Kilo da yapmaz
Geçmiş olsun benim de öyle genelde kansızlık olduğunda yada b12 eksikliği de çarpıntı yapar.Kızlar tansiyon normal ama böyle kalp arada kuş gibi pır pır ediyor bu neden olur ki ?
Analı babalı sağlıkla huzurla büyüsünSu içiyorum canım kızımda da rahattım bu konuda normal yeme içme düzeni gitmiştim okula başlayıp uzun süre emzirmeyince azalıyordu sütüm yani o zaman farkında oluyordum
Kolay gelsin canım emzirme ile ilgili bilgilere benim ihtiyacım var.Valla şimdilik gömmüyorumsık sık uyanma ritüeline adapte olup yemek aklıma geldiğinde kesin gömerim ama şimdilik uykusuzlukla başa çıkmaya çalışıyorum kızım da gece uyanmaya başladı yanınızda uyuyacağım diye
Kendine gel bonussunBanyo tuvalet duşkabin cillop kimin oldu dolap üstü havlupan silindi.
Erkenden çamaşır koymuştum inş çok ses olmamıştır bitmek üzere.
E yap bi tane daha kızlar büyüdü nasılsaAnalı babalı sağlıkla huzurla büyüsün
En özlediğim koku bebek kokusu benim yerimede cennet cennet kokla
İki lokma bişey almıştım daha duruyorum öyle.kahvaltida ne yediniz?
tüh hemen gidiyorumİki lokma bişey almıştım daha duruyorum öyle.
Geçmişi niye okumuyon ulan sen neler geçti orda
Ekmek yoktu, dondurucudan biraz börek çıkarıp yedimkahvaltida ne yediniz?
haydaaaaEkmek yoktu, dondurucudan biraz börek çıkarıp yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?