Düzenli Evimiz & Hayatımız

Analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün
En özlediğim koku bebek kokusu benim yerimede cennet cennet kokla
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim cidden şu an en doyamadığım şey kokusu
Kolay gelsin canım emzirme ile ilgili bilgilere benim ihtiyacım var.Birincide çok başarılı olamadık ve bayağ zaman geçti üzerinden unutmuşmuyumdur diyorum bazen.
Benim deneyimlediğim en önemli şey ne kadar emzirirsem o kadar artıyordu sütüm bir de su içiyorum bol bol zaten genel itibariyle çok su içiyorum bu konuda zorlanmıyorum canım yeme içmeyle şöyle arttı şu faydalı oldu gibi bi deneyimim olmadı hiç

Buranın simidi böyle, tabii başka çeşitlerde var ama bu başka
Az da yanık olacak oyy

Eki Görüntüle 2925029
Ben bunu hiç sevemedim,yerken çenem kırılıyordu nerdeyse,zaten bana sert şeyler yasak çene kemiğim kayıyor hemen ağrıyor ve kütür kütür ses geliyor,ben de buranınkini seviyorum içi yumuşak ama dışı çıtır çıtır ama sert bir çıtırlık değil

E yap bi tane daha kızlar büyüdü nasılsa

Bunu birine çok demek istiyodum ya ohh
Bana çok derler şu duayı yaparım
Rabbim bana çok güzel cennet meyvesi verdi onlara sağlık huzur versin . Olaki 4. vermek isterse ben bu hakkımı tatmayan anne olmak isteyen kullarına versin daha mutlu olurum.ağızlarına lafı tıkarım
İnsanları cidden alamıyorum hepsi aile planlama bakanlığı yapıyor böyle bir bakanlık açılsın bilen yapsın artık

Kazan simidi negonun attığına diyorlar sanırsam,bu bizim buranın simidine benziyor
Bizde buna kazan simdi derler özelliği ince büklümleri olmayan susamı bol ve Nego'nun dediği gibi kızarmış olması doğru diğer simite göre mayası az o yüzde cıtır cıtır olur setliği olabilir ama tazeyken 2, 3 tane yediriyor
Diğer simidlerimiz Bonus foto attıkları gibi
Tereyağlı simitimiz
Sütlü simitimiz de var ama favorim kazan simiti

Maşallah size.Ahh o kokuyu bende içime çeksem inş. nasip olur banada canım. Şu ara hormonlar tavan yapmış durumda ben de.Kötü hissediyorum kendimi bitmeyecekmiş gibi.. Ben de çok su içerim ama havalar soğuyunca bakalım o kadar içebilecek miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…