Maalesef sırayla oluyor bu meretBi geçeydi bezdirdi ya 1 hafta hepimiz bi olup rahatlasak geçse keşke. Sırayla sonsuz döngü gibi
Allah razi olsun brooOğlum muhatabın benim sıkıntı yok yani neyi açıklıyosuncanın ister silersin eline sağlık derim
Benimde banyoya ayrıntılı girmem lazım bir günsüpüriciiim önce. sonra banyoyu yikamam lazim. yemek yapicam silmem lazim.
Aktif lora bak kadın bu işte. ben de sürünüyorum süpürucem diye
Hacı öğleden önce süpürdüm süpürdüm yoksa benim süpürge de antre de sefil oluyor saatlerceAktif lora bak kadın bu işte. ben de sürünüyorum süpürucem diye
mutfak kadar cabuk kirleniyor hergün ayrintili girilse yeriBenimde banyoya ayrıntılı girmem lazım bir gün
Okul çantasını taşırkem ağrıdı zaten yineDün iğne yedi oda napsın gadın bi nego nere goşsun
Duş perdesi var bende o yüzden sevmiyorum banyomumutfak kadar cabuk kirleniyor hergün ayrintili girilse yeri
senin ki helal ederde benim süpürge ahirette yakama yapisacakHacı öğleden önce süpürdüm süpürdüm yoksa benim süpürge de antre de sefil oluyor saatlerce
Madem böyle gidip geliyosunuz çekçekli olanlardan alsan daha iyi olmaz mıOkul çantasını taşırkem ağrıdı zaten yine
Bitecek inşallah valla su gibi geçiyor daha dün gibi kızlara hamile olduğumu yeni söylemiş gibiyim son zamanlar biraz zorluyor kaygı artıyor haliyle iyi düşün iyi olur inşallah canımMaşallah size.Ahh o kokuyu bende içime çeksem inş. nasip olur banada canım. Şu ara hormonlar tavan yapmış durumda ben de.Kötü hissediyorum kendimi bitmeyecekmiş gibi. . Ben de çok su içerim ama havalar soğuyunca bakalım o kadar içebilecek miyim.
evet üst komşuyu da rakip sectim ben bugün. ben daha yatakta düsünürken kadin evi süpüruyo ☻Lore 5 e kadar maddeleri yapabiliriz bence tek rakibimiz thy dimi
see you gardaşım.Aktif Lora ben uçanzi 5 te gelmek üzere si yu leytır inşallah
Tıkır tıkır ses ve benMadem böyle gidip geliyosunuz çekçekli olanlardan alsan daha iyi olmaz mı
evet üst komşuyu da rakip sectim ben bugün. ben daha yatakta düsünürken kadin evi süpüruyo ☻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?