Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bitecek inşallah valla su gibi geçiyor daha dün gibi kızlara hamile olduğumu yeni söylemiş gibiyim son zamanlar biraz zorluyor kaygı artıyor haliyle iyi düşün iyi olur inşallah canım
İnşallah canım.Şuraya ben Doğuma gidiyorum kızlar yazdığım günü bekliyorum inş..

valla öyle bu sene eşim börek taşı düşürdü dedim doğum sancısına eş değermiş işte anlarsın (benim 3 de normal doğumdu )düşürene kadar akla karayı bana seçdirdi sağlık olsun yok dedim biz doğururuz siz işinize bakın

Oğlumun doğumunda hiç unutmuyorum son günlerde tembihliyordum sakin il dışına çıkma diye sabah erken kalkıp iş için il dışına gitmiş saat 10 gibi sancım başladı akşam 5 gibi geldi bende evin içinde ordan oraya koşturup duruyorum son ütüyüde yaptım sancı ceke ceke bana ne dese "senin sancın yok niye bana onca yolu getirdirdin "dedi eğer beş dakika daha geç gelseydi kesin yolda doğurdum gider gitmez doğum haneye alındım

Bende bu sene eşime sancın yok bizi kekliyosun ben inanmıyorum bu sancıyla evi silip süpüreceksin üzeride ütü yapman gerekiyor dedim belki o zaman inanırım

ütüyü nasıl yaptın yaaa masallah

İyiyim kuzum haftaya bi mani çıkmazsa Türkiye'ye gelicem yıllık iznebi de dün adet olma yolunda gelişmeler başladı gibi. Adetin 5. 6. günü kanaması gibi kanama geliyo onun sevinci var biraz
Oo ne güzel havadisler varmış, önceden yazsana şunu
Buraya gelince doktora da gidersin
Ne kadar kalacaksın?

ütüyü nasıl yaptın yaaa masallah
O dönemlerde yapıyordum tüm evi sildim süpürdüm kızımı yıkadım camaşır yıkandı kurudu ütüyüde yaptım eşim halen ortada yoktu geldiki ben ütü yapıyorum dedi hani sancın vardı dedi var işte ütülediklerimi yerleştirdim sen çantayı al gidiyoruz dedim
Nego bilir sonra ağır bir depresyon geçirdim şimdi hiçbir şey yapamıyorum
O dönemimi ben yaşamamış gibiyim yapmak istesemde sankı elim kolum kalkmıyor herşeyi olduğu yerde bırakıyorum
O yüzden gizli takipcinizim motive olurum yerimden kalkarım diye gizli gizli buralada dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…