İnşallah canım.Bitecek inşallah valla su gibi geçiyor daha dün gibi kızlara hamile olduğumu yeni söylemiş gibiyim son zamanlar biraz zorluyor kaygı artıyor haliyle iyi düşün iyi olur inşallah canım
Bir var bir yoksun. NasılsınAha burdayım
Kolay gelsin.Bende uçanziiii hamur yapayım, nerden çıkardım pizzayı öfff
İyiyim kuzumBir var bir yoksun. Nasılsın
Çok güzel yazmışsın gözlerim doldu okurken.Kadınlar çok sabırlı cidden.Bu kadar sıkıntıyı erkek milleti çekemezdi.Eşime diyorum bi tane de sen doğursan ne güzel olurdu.Kadınların halinden anlardınız diye
ütüyü nasıl yaptın yaaa masallahvalla öyle bu sene eşim börek taşı düşürdü dedim doğum sancısına eş değermiş işte anlarsın (benim 3 de normal doğumdu )düşürene kadar akla karayı bana seçdirdi sağlık olsun yok dedim biz doğururuz siz işinize bakın
Oğlumun doğumunda hiç unutmuyorum son günlerde tembihliyordum sakin il dışına çıkma diye sabah erken kalkıp iş için il dışına gitmişsaat 10 gibi sancım başladı akşam 5 gibi geldi bende evin içinde ordan oraya koşturup duruyorum son ütüyüde yaptım sancı ceke ceke bana ne dese "senin sancın yok niye bana onca yolu getirdirdin "dedi eğer beş dakika daha geç gelseydi kesin yolda doğurdum gider gitmez doğum haneye alındım
Bende bu sene eşime sancın yok bizi kekliyosun ben inanmıyorum bu sancıyla evi silip süpüreceksin üzeride ütü yapman gerekiyor dedimbelki o zaman inanırım
Oo ne güzel havadisler varmış, önceden yazsana şunuİyiyim kuzumhaftaya bi mani çıkmazsa Türkiye'ye gelicem yıllık izne bi de dün adet olma yolunda gelişmeler başladı gibi. Adetin 5. 6. günü kanaması gibi kanama geliyo onun sevinci var biraz
O dönemlerde yapıyordum tüm evi sildim süpürdüm kızımı yıkadım camaşır yıkandı kurudu ütüyüde yaptım eşim halen ortada yoktu geldiki ben ütü yapıyorum dedi hani sancın vardı dedi var işte ütülediklerimi yerleştirdim sen çantayı al gidiyoruz dedimütüyü nasıl yaptın yaaa masallah
bitmedi mi aslanımUlan bonus hangi 5 lan hangi 5 hangi 5 te bitiyo maddesine çizik attığım
Kız yok iki günlük gelişme hepsi. 11 gün kalıp dönücem inşallah hayırlısıyla.Oo ne güzel havadisler varmış, önceden yazsana şunu
Buraya gelince doktora da gidersin
Ne kadar kalacaksın?
evde bi böcek türü cıkıyor iki gündür. yine ciksin resmini atim bilemedim kirkayak mi baska biseyi cok ayagi var ve uzun. cogaliyor mu acaba kapi köşelerinden cikiyor
Kız yok iki günlük gelişme hepsi. 11 gün kalıp dönücem inşallah hayırlısıyla.
Memnun değilmisin ben de duş perdesi düşünüyordumDuş perdesi var bende o yüzden sevmiyorum banyomu
Naptın broHayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?