Eşin bir yıkasın da o makineyle anlasın nr zor olduğunuSandalyelere de engel olmaya çalıştı eşimvur çarp yıkattık ne sermaye koyuyor da o kadar para alıyormuş su bile bizden diyor
valla bende yeni duydum oluyormuşİlk kez gördüm bende şok oldum görünce minik kahverengi böcekler karıncadan kısa üstüne basınca çıtırdıyor allah affetsin denemiş oldum uyyyyy sırtım bi hoş oldu
Ayy bana da yaaa mesaj seviyorum ben kısa özBirde bi aile dostumuz var aradı kadın ne zamandır dönüş yapmadım daha. Ona da dönmem lazım. Offfftelefon ile konuşmak işkence gibi geliyor bana ya
Annem sofra beziyle çamaşırı bir koydum dersem bu yaşımda beni terlikle kovalar
valla bende yeni duydum oluyormuş
Hatta karanfil kokusundan dolayı böcek gelmez derler baharat zaten kokulu nasıl olmuş
Desene bununda varyantı çıktı
Puhh mantar en güzel nimetlerdenBonbon mantar bunca güzel nimet içinde gerekli mi sence ?
Ne doğruki bizde bende bu kızın hakkını yediklerini düşünüyorum
Şu kızın hakkını yediler bee
Günaydın balkonu dün süpürüp sildim ama küçük balkon leş bugün onu yıkarım inşallah4 ekim ödevi
Balkon silmek veya yıkamak
Baharatlık temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Öyle diyeni şikayet etsin vatandaşlar da bir zahmet. Yanlış görünce söylenmek yerine cimere yazsınlar hemen.Gece kızım çok öksürdü tekrar dr a götürdüm antibiyotik verdi.
20 gün önce kullanmış daha henüz almadım ilacı napayım bilmiyorum. Asistanlar vardı zaten yani ben okudukları okula emeğe bilgiye saygı duyuyorum ama bazıları vakit doldurma yapıyo sanki.
Evde ateş düşürücü var diyorum al dursun çıkıcak ateşi diyo.
Genç bi çocuk test vermiş babası soruyo okula gitmese rapor verirmisiniz diye gitsin bu semptomlara rapor verilmez dedi.
Adam diyo ya covid çıkarsa okula gitmiş olucak herkes çıkabilir dedi iyi mi
Dr yada dr adayı böyle yaparsa hiç halka çamur atmasınlar
Tövbe estağfurullahBenn bazen uykum bölününce saate bakıyorum kahvaltıya çok varsa modum düşüyor
Baharatlarda kokulu olduğu için böcek gelmez diye düşünmüştüm ☺Karanfile bişey olmaz zaten yıllarca dursun
Baharat da mı böcekleniyormuş piiiGünaydın guzum ❤ ödevleri aldım zatem baharatlık silmem lazımdı.
Minik böcek gördüm dolapta bi baktım yenibahar böceklenmiş.
Bunca senedir mutfaktayım ilk kez bu sene kimyon köri ve yenibahar böceklendi
Nerdesin sen cüvcüvİkisini de alıyorum canım
Aklın yolu bir@kk birinci noteri unuttum ben demeyi halam derdi ki efedersiniz apış arasına değen şeyle yüzüme değen şeyi makinede birbirine mi değecek
Baharat da mı böcekleniyormuş piii
Hadi bismilllah diyeyim
kızum baharat böceklenmesi hiç duymadım nasıl güve gibi mi ?
Taze çekilmiş alacağın yerler varsa ordan al ki kullanım süresi uzun olsunNane pulbiber karabiber kimyon sık sık yenileniyo kullanıyorum ama bi müddet kullanmadıklarıma daha dikkatli bakarım bundan sonra
günaydın herkeseeGünaydın
Eki Görüntüle 2926582
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?