Bonbon mantar bunca güzel nimet içinde gerekli mi sence ?
Gece yatarken de kahvaltıyı hayal ediyorumYa öbür türlüsü çok sıkıcı değil mi yamillet ne yapacağım diye kara kara düşünürken bizim menü her daim hazır çünkü koca ümük illa birşey aşeriyor
Valla beni mahvettiler bonus tokatlayacaktım en son adama ben akıl veriyordum artık şunu bunu yap diye.Gece kızım çok öksürdü tekrar dr a götürdüm antibiyotik verdi.
20 gün önce kullanmış daha henüz almadım ilacı napayım bilmiyorum. Asistanlar vardı zaten yani ben okudukları okula emeğe bilgiye saygı duyuyorum ama bazıları vakit doldurma yapıyo sanki.
Evde ateş.ölçer var diyorum al dursun çıkıcak ateşi diyo.
Genç bi çocuk test vermiş babası soruyo okula gitmese rapor verirmisiniz diye gitsin dedi bu semptomlara rapor verilmez dedi.
Adam diyo ya covid çıkarsa okula gitmiş olucak herkes çıkabilir dedi iyi mi
Dr yada dr adayı böyle yaparsa hiç halka çamur atmasınlar
Benn bazen uykum bölününce saate bakıyorum kahvaltıya çok varsa modum düşüyorGece yatarken de kahvaltıyı hayal ediyorum
Valla beni mahvettiler bonus tokatlayacaktım en son adama ben akıl veriyordum artık şunu bunu yap diye.
Ülen sen ne moka yarıyon madem ben demeden kafan çalışmayacaksa. Ben kendimi kendim iyi ettim ki hala öksürük geçmedi tam.
Nefes almam çok zor maskeyle duramıyorum hiç.
Benn bazen uykum bölününce saate bakıyorum kahvaltıya çok varsa modum düşüyor
Çıkacağım yarın alacağım inşallah.Udi hindi tozu aldırdım aktardan alsana sende
Değil sanki göbüşünü kıtladığımın bonbonuUlan adım çıkmış iştahlı diye
Geçmiş olsun, benim oğlanlar da öyle. Bugün götüreceğim yine. Biz de dün 5. Gün antibiyotik kullandık. Yine vermez umarım.Gece kızım çok öksürdü tekrar dr a götürdüm antibiyotik verdi.
20 gün önce kullanmış daha henüz almadım ilacı napayım bilmiyorum. Asistanlar vardı zaten yani ben okudukları okula emeğe bilgiye saygı duyuyorum ama bazıları vakit doldurma yapıyo sanki.
Evde ateş düşürücü var diyorum al dursun çıkıcak ateşi diyo.
Genç bi çocuk test vermiş babası soruyo okula gitmese rapor verirmisiniz diye gitsin bu semptomlara rapor verilmez dedi.
Adam diyo ya covid çıkarsa okula gitmiş olucak herkes çıkabilir dedi iyi mi
Dr yada dr adayı böyle yaparsa hiç halka çamur atmasınlar
Gitsin dedi ha bu gulaağamla duydumGeçmiş olsun, benim oğlanlar da öyle. Bugün götüreceğim yine. Biz de dün 5. Gün antibiyotik kullandık. Yine vermez umarım.
Yalnız test vermiş öğrenci okula gitmeyecek zaten rapora gerek yok
Kanal 7 Salih konuşuyorAllah yaratmış her yerden bitmiş bir hikmeti var demek ki biraz farklı bi pencereden bak sır kapısından falan
Doktorlar bilmiyor demek ki öğretmenlerine sorup gitmez inşallahGitsin dedi ha bu gulaağamla duydum
Değil sanki göbüşünü kıtladığımın bonbonu
Samanyolu salihKanal 7 Salih konuşuyor
Nasssı da biliyiiiii nassıııSamanyolu salih
Seni beni mi var bunun aynı gemideyiz senleSen hakederken benim ön planda olmam içime sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?