- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 31
Dün koronaya ben de merhaba dedim Nego. Toparlanır toparlanmaz katilacagim inşallah. Önceki gece bulantidan uyuyamadim çok iş yaptım sonra buraya yazamadan fenalaştım. Normalde bulantım var der yatardım baya teşvik oluyor grup4 ekim ödevi
Balkon silmek veya yıkamak
Baharatlık temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
D DefneYaren
Çok geçmiş olsun.Dün koronaya ben de merhaba dedim Nego. Toparlanır toparlanmaz katilacagim inşallah. Önceki gece bulantidan uyuyamadim çok iş yaptım sonra buraya yazamadan fenalaştım. Normalde bulantım var der yatardım baya teşvik oluyor grup
Geçmiş olsunDün koronaya ben de merhaba dedim Nego. Toparlanır toparlanmaz katilacagim inşallah. Önceki gece bulantidan uyuyamadim çok iş yaptım sonra buraya yazamadan fenalaştım. Normalde bulantım var der yatardım baya teşvik oluyor grup
Geçmiş olsun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun çabuk kolay atlatırsın inşallahTeşekkür ederim
Dur bakayım bi son mesajlarınaProfilde polemikten olabilir diye düşündüm ama yoktu dimi artık :)
İşte benim o kutuda böcük olmuştu o kutuyu dolaba koyucam artıkSığmayanları ve sürekli kullanmadığım baharatları koyduğum bir kutu var. Onu da temizledim,
Ben e hiç anlamadım d vitamini k li kullan yazmış Nego k li nasıl oluyorK2 ile birlikte d nin daha iyi emildiğini biliyodum bende ama kimi dr gerek duymuyomuş
Ben kutunun içine, nohutun, pirincin içine falan defne yaprağı koyuyorum. Erzak dolabına da 3-5 tane serpiştiriyorum. Defne yaprağı koymaya başladığımdan beri hiç kurtlanma olmadı. Yazın mutfak 45 dereceye yaklaşıyor ama bu yaz öyle bir sıkıntı yaşamadım. Deneyebilirsiniz. Tabi buzdolabında tutmak da kesin çözüm.İşte benim o kutuda böcük olmuştu o kutuyu dolaba koyucam artık
Ben kutunun içine, nohutun, pirincin içine falan defne yaprağı koyuyorum. Erzak dolabına da 3-5 tane serpiştiriyorum. Defne yaprağı koymaya başladığımdan beri hiç kurtlanma olmadı. Yazın mutfak 45 dereceye yaklaşıyor ama bu yaz öyle bir sıkıntı yaşamadım. Deneyebilirsiniz. Tabi buzdolabında tutmak da kesin çözüm.
Hay allah razı olsun
İşe yarıyor tabi ya ama onunla daha iyi emildiğini okumuştum ben negonun gönderdiği şey neydi onda da belki söylüyodurHay allah razı olsunjeton şimdi düştü benim ahhahahah ben o zaman k vitamini eklenmiş d vitamin alayım. Ama ben şunu anlamadım normal d vitamini işe yaramıyor mu şimd ?
Benim en son 20 idi bu çok az mı ?
D vitaminini daha etkin hale getirip böbrekte birikmesini engelliyor diyorlar canım k2 için, d3 k2 yazdığında meşhur bir marka çıkıyor en iyisi
Ben kime yazdım 3 gün önce burda defne yaprağınıBende alıcam ya koyucam içlerine tuzda koyuluyomuş bi tutam mercimeğe fasulyeye falan defne yaprağıyla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?