Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün koronaya ben de merhaba dedim Nego. Toparlanır toparlanmaz katilacagim inşallah. Önceki gece bulantidan uyuyamadim çok iş yaptım sonra buraya yazamadan fenalaştım. Normalde bulantım var der yatardım baya teşvik oluyor grup

Merhaba herkese. Bugün;
Yatağı topladım,
Kızımı yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım, yerlerine koyamadım. Bir önceki gün yıkananlar da öylece duruyor. 3-4 makina çamaşır var yerleştirilmesi gereken.
Beyazları yıkayıp astım,
Baharatlığı temizledim. Bitenleri ve azalanları yeniledim. Sığmayanları ve sürekli kullanmadığım baharatları koyduğum bir kutu var. Onu da temizledim,
Çöpleri attım,
Kızımı biraz dolaştırdım,
Akşam yemeğini sonrası mutfağı topladım,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Süs bitkilerini suladım,
Az önce salonu ve oturma odasını topladım. Artık uyuyabilirim. İyi geceler diliyorum.

İşte benim o kutuda böcük olmuştu o kutuyu dolaba koyucam artık
Ben kutunun içine, nohutun, pirincin içine falan defne yaprağı koyuyorum. Erzak dolabına da 3-5 tane serpiştiriyorum. Defne yaprağı koymaya başladığımdan beri hiç kurtlanma olmadı. Yazın mutfak 45 dereceye yaklaşıyor ama bu yaz öyle bir sıkıntı yaşamadım. Deneyebilirsiniz. Tabi buzdolabında tutmak da kesin çözüm.

Bende alıcam ya koyucam içlerine tuzda koyuluyomuş bi tutam mercimeğe fasulyeye falan defne yaprağıyla birlikte

Bu normal d vitamini

Buda k2 vitamini eklenmiş d vitamini JES
Hay allah razı olsun jeton şimdi düştü benim ahhahahah ben o zaman k vitamini eklenmiş d vitamin alayım. Ama ben şunu anlamadım normal d vitamini işe yaramıyor mu şimd ?

Benim en son 20 idi bu çok az mı ?

Hay allah razı olsun jeton şimdi düştü benim ahhahahah ben o zaman k vitamini eklenmiş d vitamin alayım. Ama ben şunu anlamadım normal d vitamini işe yaramıyor mu şimd ?

Benim en son 20 idi bu çok az mı ?
İşe yarıyor tabi ya ama onunla daha iyi emildiğini okumuştum ben negonun gönderdiği şey neydi onda da belki söylüyodur

Nego ve Levaiz ysvrular ben de düzenli d vitamini alıyorum. O dediğiniz k li ne oluyor. Hangisi o bir yazar mısınız size zahmet. Dvit kullanıyorum o bitiyor dediğinizden alayım
D vitaminini daha etkin hale getirip böbrekte birikmesini engelliyor diyorlar canım k2 için, d3 k2 yazdığında meşhur bir marka çıkıyor en iyisi
o deniyor ben onu kullanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…